Ruta ett

Tillbaks på ruta ett igen... hur långt jag än lyckas gå... kommer jag alltid tillbaks hit, det måste betyda något ?

Lost in you!!

Det gör mig så himla ledsen att du är nere, jag vill vara den som får dig att le.. jag vill att du ska vara säker, jag vill att du ska se all den potential som jag ser.. det känns som att jag inte riktigt räcker till, som att du vill att någon annan ska ta min plats.. jag blir trött och förvirrad..


Fredagskväll !!

Kvällens planer gick i stöpet för någon timme sedan! Jag,Cicci & Markus skulle egentligen dratt hem till Rickard och druckit vin osv. Men han blev sjuk så vi ställde in det. Vilket var riktigt tråkigt, eftersom att ingen av mina kompisar har träffat min pojkvän ännu, och vi har ändå träffats i ett halvår. Men det kommer väll snart !! Idag var det min sista semesterdag, på måndag är det tillbaks till jobbet. Dessa tre veckorna har gått alldeles för snabbt, hade gärna haft tre veckor till. Nästa vecka ska jag även börja sitta barnvakt till några barn på dagis, vilket ska bli himla roligt, dock är jag lite nervös men det ska säkert gå hur bra som helst.
Nu måste jag försöka fixa mitt hår, ser ut som ett kråkbo.. Skulle unna mig ett varmt bad innan, men självklart tog varmvattnet slut mitt i allt och där stod jag med schampo i håret, inte alls lyckat..

Nu blir de vinkväll hos Emanuel istället med cicci & marcus, men det kommer bli minst lika kul :)



Lär känna mig, Del 1 !!

SENASTE:
1. Dryck: Fanta, när jag & töserna åt fetto-mat !!
2. Telefonsamtalet: Stian från Norge...
3. SMS: Stian som bad mig ringa..
4. Sång du lyssnade på: John Mayer - Victoria, som är en utav mina favoritlåtar !
5. Gången du grät: På min gammelfarmors begravning...

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Ja om jag ska vara ärlig så har det faktiskt hänt ett antal gånger, men jag kan aldrig bestämma mig för vad jag vill ha, i slutändan brukar det dock bli jag själv som förlorar på det !!
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja tyvärr, ett X var det flera gånger och med världens sämsta anledningar...
8. Ångrat något: att jag förlät otrohet så lätt & att jag inte satsade mera på skolan.
9. Förlorat någon speciell person: Ja, som jag saknar varje dag. Han kommer alltid saknas..
10. Varit deprimerad: Ja när det tog slut med mitt X var jag nog väldigt deppig, men åkte utomlands och då glömde jag bort att deppa, eftersom att jag träffade någon annan där !!
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja bussresan hem från Oslo...

ÅR 2009 HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Flera stycken, men den bästa är ju självklart Rickard !
16. Fått ditt hjärta krossat: Ja, men det är inget jag vill ta upp här !!

17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha, det händer oerhört ofta! Synd bara att jag har så tråkig humor !!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja, men han förstörde något för mig och den dagen förändrade väldigt mycket för mig, så de var en dålig förändring..
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja, det har jag vetat sen högstadiet nu så...
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Det händer mer än sällan faktiskt, både gott & ont !!
21. Pussat någon: Absolut !!


Jaha...?

Då var det nytt år. Lite förändringar blir det detta året, kommer bara jobba halvtid. Vilket både kan vara positivt och negativt. Hade helst velat jobba mera, men man får vara glad för det man får när man inte är utbildad. Men ska försöka komma igång och plugga snarast möjligt. Men nu i början ska jag bara njuta, en sälen tripp är inbokad under påskveckan och det ska bli hur kul som helst, det är inte ÅRE men man får vara glad för det lilla man kan få njuta av skidåkning och bra sällskap. Åre satsar jag på till nästa nyår!! Sen ska det också planeras in en mysig weekend med Rickard, vart har vi inte bestämmt ännu, men så länge jag får åka med honom vet jag att de blir mysigt.



hehe, hoppas inte han blir allt för arg på mig nu när jag lägger upp denna bilden, men jag gillar den ;)

RSS 2.0