Snart Oslo

Dagen har spenderats på Burlövs center där de blev lunch,shopping & hälsa på emilie som så duktigt jobbade! Efter att pengarna tagit slut åkte vi hem till Nikki och kollade Den rätta för rosing, underbart att hugo vann, fast jag förlorade ju ioförsig honom.

Nu har hampus varit så snäll & bokat hotell till oss i Oslo, längtar riktigt mycket efter att åka upp & hälsa på dom & festa, kommer bli hur kul som helst faktiskt :) Så nu hoppas jag dagarna går snabbt. Ioförsig bara två dagar kvar. Efter denna helgen får man väl tyvärr hålla sig hemma ett tag, nu när det verkar som att man förlorat sitt jobb och allt. Inge vidare alls, men kan inte gå tillbaks dit efter i måndags.. Surt men sant.







Allt flyter.

Helgen har spenderats i göteborg, I lördags blev det party med norrmännen i Backa. Sjukt bra kväll måste jag säga. Drog oss därifrån redan vid fem eftersom att det var hem resa dagen efter. Söndagens uppvaknade var inte de bästa mådde dåligt och ville bara sova. Men de va bara att ta sig upp och packa. Vid 12 hämtade taxin oss och tog oss tillbaks till killarna, för ett hejdå. Mysigt var det!


Idag har jag gått runt med ångest, gjort något sjukt dumt, som kan göra att jag förlorar mitt jobb. Får väl veta det imorgon. Mamma är iallafall asförbannad och jag fruktar att träffa henne imorgon.  Bara att ta tjuren i hornen, hon kan inte hata mig för all framtid iallafall...


Eftersom att man tröttnat på skåne och allt här, så är det nu bestämt att det blir oslo hela helgen och hälsa på killarna från Göteborg. Det kommer bli en lika bra helg som förra, om inte bättre.

Nu ska jag somna till det vanliga, skärgårdsdoktorn. För att jag älskar det.



lv

Saturday

Efter shopping rundan igår drog vi tillbaks till hotellet och fixade oss och sådära. Sen begav vi oss till stationen för att ta tåget till Partille men då gick ju inte det, så vi drog tillbaks och efter ett tag mötte vi upp niklas,tom & johanna. Gick till bryggeriet som var grymt bra, dit vill jag ikväll igen. Sen blev vi av med dom andra tre så vi följde med några andra till Diamond dogs där det bjöds på dricka och trevligt sällskap. Sjukt bra kväll faktiskt. Vid tre tiden tog vi taxi tillbaks hit allihopa och efterfestade till sju, sen somnade jag någonstans där också. Och vid 10 idag tvingades vi gå upp och äta frukost sen somnade vi om. men fan vad sliten man känner sig. Men nu ska vi ner på Avenyn och shoppa och sen blir de lunch också. Mysmys

Älskar Göteborg

Begav sig hemifrån 10 över 7 imorse, och vid halv elva efter en mycket underhållande tågresa landade vi äntligen i Göteborg. Dagen har spenderats på stan med shopping och jensens. Måste bara säga att jag älskar Göteborg, här ska jag helt klart bo!! Nu e vi tillbaks på hotellet och har korkat upp för andra gången idag. Ikväll blir de förfest med lite folk härifrån och sen får vi se vart vi hamnar. Natten är som sagt ung.


XOXO !

Torsdags Jobb

Vaknade helt lycklig idag eftersom att de bara var en dag kvar till göteborg. Drog sig till jobbet de va inte alls lika kul, en unge förlorade nästan fingret pga mig och de kunde gått riktigt illa, men jag var helt inne i alla andra som grät och sprang runt, de blev för mycket. Vid 4 kom jag därifrån och de kändes som en sten som lyftes från mina axlar.

Kom hem och lagade supergod middag som jag avnjöt till skärgårdsdoktorn, de får en alltid på bra humör. Sen började jag packa, vilket jag e sämst på. Säkert glömt allt de viktiga hemma nu. Men får köpa de där uppe isåfall. Sen blev det promenad med tjejerna i snö/regn yran, men de va skönt ändå.
Nu kollar jag på the dat the earth stood still, sen ska jag packa klart och sova. Skriver mer på tåget upp imorgon!

Trött

Nyvaken och riktigt trött, men nu ska jag tänka positivt, det är sista jobbdagen denna veckan och jag ska bara jobba 4 timmar, men dom 4 timmarna är så sega när man bara går runt utomhus och tittar vad alla barn gör. Men jag får helt enkelt överleva denna gången också. 

Sen blir det raka vägen hem efter jobbet för att packa, kanske en sväng inom stan för och fixa mobilt bredband så jag kan roa mig på tåget imorgon. Senare ikväll blir det promenad med tjejerna. Mys!


Nä nu ska jag fixa mig !

Simple plan

Idag gjorde jag något som kan föra mig långt framåt eller få mig att falla längre ner än förr. Jag hoppas på det första. Jag har ju som sagt inget att förlora när det gäller det. Men tänker inte hoppas på något, bara ta det en dag i taget.
Kommit underfund med så mycket dom senaste dagarna, Tylösand borde aldrig ha hänt. Det gjorde att jag förlorade en sån stor del av mig själv, som jag kanske aldrig får tillbaks. Men som sagt det gör fortfarande ont.

Dagen har varit lugn med middag & plump med de 3!!
Nu kollar jag bara skärgårdsdoktorn och har ångest för att ja ska jobba imorgon!

Sorg

Blir alltid sentimental och nere av viss musik som fortfarande betyder mycket för mig. Jag har kommit långt, men inte så långt som jag hade velat komma. Det fick antingen bära eller brista, det brast, men nu bär det iallafall. Jag överlevde. Men jag är fortfarande inte hel och blir man någonsin det? När man lägger all sin tillit och tro hos någon som är hela ens värld, när den personen bara från ingenstans krossar denna dröm/fantasi eller vad det nu var? Jag tror inte det, inte för mig. svaghet. Det var äkta, men när tog de egentligen slut? Det gjorde de långt före det att orden sas, för du gick bakom min rygg, någon annan, som inte var jag, som aldrig kommer va som jag.


" jag vill vara din. du är mitt allt, hur mycket jag än har sutit här nu och gråtit hade jag kunnat sitta kvar här och gråta ännu mer, för tanken att inte ha dig vid min sida gör mig ledsen, min värld kretsar runt dig"
 
Ord är inte längre något stort för mig, man kan säga vad som helst och inte ens mena hälften, men detta var det enda som jag vet kom direkt från hjärtat. 4 dagar senare var det över.. aldrig mera kommer vi ha något med varandra att göra....

Mooorotdag

Då var helgen slut, fredagen var hyfsat lugn med tjejerna, precis så som det ska va efter några hårda dagar på jobbet. I lördags skulle de också bli lugnt med middag hos Jannice som fyllt 25, aldrig skrattat så mycket som denna kvällen, och efter flera felsägningar på kapten klänning var helgen inte så vit längre, utan vinglig. Men jag tog mig iallafall hem efter mycket om och men. Igår hade jag & nikkilöv bara en lugn söndag hos henne, som alltid. Men dom uppskattas oerhört av mig som jobbar varje måndag.

Så nu sitter jag ju på jobbet, börjar inte förens om 40 minuter, och nu e jag hungrig så jag får hoppas tiden går snabbt. Sen jobbar jag bara 4 timmar, till halv ett. Det är lycka bara det. Sen är jag ledig tills på torsdag, kan de bli mycket bättre?

Veckans planering :
Måndag : Jobb & stan med nikki-löv !
Tisdag : Hem till jannice & sen center syd
Onsdag: Fika med hönabönan & sen träffa min chuck bass?
Torsdag: Jobba,packa !
Fredag: Göteborg

Nu ska jag gå & gosa med någon av de mindre barnen! Ha en bra dag!

Lovely

Dagens höjdpunkt var när jag låg fastbunden i fötter & händer, killarna som bundit mig var som djur när dom slängde sand på mig och i mina skor. Hade kanske varit hetare om det varit med en kille i en annan situation och utan sanden som skavde resten av dagen, Men Im a survivor och jag klarade denna dagen också. Nästa vecka jobbar jag som sagt bara måndag & torsdag, vad jag vet än så länge. Och nej jag ska ha turen att inte bli inringd. Jag vill sova och bara göra ingenting nästa vecka.
Överlycklig när jag gick från jobbet och njöt av vår vädret. Dags för nya jackan nu!!

Lyckan följde med mig resten av dagen som spenderades med tjejerna, det blir en vit helg denna helgen så att man kan köra ordentligt när man kommer upp till göteborg nästa helg. Mycket bättre faktiskt ! Nu e jag hemma och kollar skärgårdsdoktorn. Imorgon blir de upp tidigt och städa sen till Jannice som fyllt 25, full rulle alltså. Sen får vi se vart det bär av. Spontant ska det va iallafall.




Bilden är som sagt ett bevis på att man blir som man umgås (ett dagisbarn)
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och somna till denna underbara serie.

Bitter sweet

Jag är galet trött idag, orkade knappt lämna sängen imorse, men måste man så måste man. Om 7 timmar går man ut från jobbet & då kommer jag vara den lyckligaste i världen, för då e det helg. Och nästa vecka jobbar jag bara Måndag, kan det bli bättre? Nej!!
Efter jobbet blir det ut & äta med nikki, alltid lika mysigt. Antar att det ska planeras en massa till våran göteborgs weekend nästa vecka!! sen ikväll ansluter martina & cicci sig till oss också, blir en lugn fredag idag alltså, precis vad jag behöver efter förra veckans intriger.

Igår städade jag som sagt hos Patrik, lika bra som förra gången, men igår var jag 10 ggr tröttare och kände mig inte översocial. Speciellt inte när jag skulle ta bussen hem, som tur var fanns det dom som ställde upp och körde mig hem!!

Tack till den som jag fick Gucci parfymen av, made my day ! :)

Neej slut bloggat för tillfället, slänger väl in något kasst inlägg när jag blir själv med ungarna vid tre sen! suck !

Trött tröttare tröttast

Första jobbet avklarad, jag höll nästan på att dö flera gånger av trötthet, visste inte var jag skulle ta vägen, dagens lyckligaste stund var när jag fick gå ut från jobbet och känna att det bara är en dag kvar, sen är det helg. Min helg!
Nu har jag ätit och om en timme ska jag bege mig mot bussen igen, för att ta mig till Malmö där jag ska städa, efter det kommer jag känna mig duktig & duktigt trött. För imorgon börjar jag tidigt och det passar inte mig. Jag är natt människa, ge mig ett natt jobb.

En vecka kvar till Göteborg, ska bli så skönt att komma ifrån alla intriger och konspierande folk. Kommer blir en helg full av allt som gör en lycklig. Hoppas turen är med mig :) För framtiden är vår !!


Nä nu ska jag fixa mig lite så att patrik inte behöver se ett vrak gå runt där med skurmoppen.

Time for the revolution

Igår var jag överlycklig, jag hade 11 killar som krälade vid mina fötter, och alla ville ha mig. Är inte detta varje tjejs dröm ? Jag kände mig oemotståndlig och fantastisk, synd bara att det var 11 dagisbarn och inte 11 modeller, men jag va lycklig och hade en bra dag på jobbet, underbart väder & vad mer kan man begära när man är ute några timmar ?

Min lycka fortsatte när jag var på väg mot bussen och fick konspirera med någon, mot någon som inte har alla hönsen hemma, det ska bli mig ett nöje att genomföra detta. Sen en tripp inom nicole sen blev det raka vägen hem till sängen, och vid nio hade jag somnat. Så nu har jag sovit i 12 timmar men är ändå trött.

Nu ska jag ju bara jobba mellan 12-16 men dom timmarna är ändå dom segaste på dan faktiskt, men ska dra mig dit tidigare så ja kan käka där, underbar thai mat :) Sen vid 20.00 ska ja va i malmö för att än en gång städa patriks lägenhet, antar att det behövs efter förra helgens förfest. Kommer antagligen vara helt död efter det, så då blir det raka vägen hem för mig och sova.

Nu ska jag göra mig klar för om en timme ska jag gå mot bussen!

Baby you're all that I want

Dagen har varit ganska händelselös i eftermiddags blev det ett besök i lund för att kolla resor till sommarn, blev dock inget bokat eftersom alla vill vi olika, blev istället käk och lite solning, utslängda pengar där iallafall. Tur det kommer nya snart, för som vanligt är jag redan pank. Tur man ska städa på torsdag igen så man kan fylla ut kassan lite till helgen.


Som vanligt har jag fortfarande inte lyckas somna ännu, ska ju trots allt upp om några timmar för att jobba, känns som det var en evighet sens sist, en vecka? men jobbar iallafall resten av veckan, tur är nog det. Hoppas det blir lugna dagar med lite barn, då det är som bäst.

Har blivit riktigt sugen på att åka iväg i några månader till thailand,singapor osv. Bara för att komma underfund med vad jag vill göra sen till hösten,om man ska plugga eller bara jobba ? Kan inte alls bestämma mig för vad jag vill göra, men det är iallafall på tiden att göra något. Känns som att så många av ens vänner har rest i bort, carro,julia & julia har alla valt usa, de hade jag också velat göra. Sen idag åkte lollo till sydafrika. Nu e det min tur att göra något sådant. Kanske kontaka någon av de familjerna man känner i Usa för att se om de vet någon som behöver hjälp. Time to find out...






I couldn't feel that much better
Then when i am here with you
You make everything seem so easy
I'm telling you the truth
You never try to please me
But somehow....You always do



Standing in the light of your halo.




Lyckas inte somna, och snart har jag kollat hela tredje säsongen av entourage också. Bådar inte gott när man ska upp tidigt imorgon. Får väl försöka snart igen.

Dagens lärdom är väl att man inte kan lite på någon, och att rykten som sprids alltid växer och blir värre än de var från början, detta fenomen har skapat en hel del problem denna veckan, de har inte kommit något gott ur det alls, bara en massa dumt tjaffs. Som jag egentligen inte vill ha, för ja ser ingen mening med att hålla på så. Har iallafall fått en klarare syn på allt idag, det känns skönt att andra också känner som mig och att vi kunnat snacka lite om händelsen. Lägg mer tid på att fundera över er själva än vad ni gör på att skapa osämja mellan andra.


Snart Göteborg & som jag längtar efter att få komma bort från skåne ett tag, slippa allt några dagar & bara tänka på sig själv. Det behövs. På nytt födning!

Saknar dig !

Måndag!

Lördagen blev hur lyckad som helst, blev god mat och mycket skratt med tjejerna från gamla klassen hemma hos Danni. Ses ju tråkigt nog inte så ofta, men när vi väl gör det blir det alltid lyckat. Blir en ny kväll i veckan hos emilie ! Efter att ha förfestat en hel del drog vi oss vidare mot Chili, mycket folk och många man kände så jag tycker absolut att kvällen blev bra, även om de flesta av oss drog vidare runt ett. När chili stängt så följde patrik mig till slagt där jag mötte upp cicci!

Igår var det bara myskväll med lite kompisar, sådär som söndagarna ska vara. Kom hem ganska tidigt och då blev det gossip girl & entourage, absolut de bästa 2 serierna som gjorts.

Helgen har även varit ganska skrattretande när jag tänker på allt jag fått höra om en oldie (not so mutch goldie), om vilka härliga rykten hon sprider om mig och allt det falska hon försöker få andra att tro på. Lämna mig bara ifred, prata inte om mig och fråga inte andra saker om mig bara för att du är så jävla nyfiken. Vill du något så kom till mig, du som kör så raka puckar. Tyckte inte illa om dig före det att jag fick veta vad du sagt om mig.


Nu ska jag återgå till sängen och kolla Gran Torino.





   Danni, Emilie & Niko på chili!

Lördag!

Gårdagen spenderades med nikki på center syd, köpte bara en klänning vilket jag fick ångra senare igår när den fastnade. Men vi fick iallafall tiden att gå och det var skönt.
Vid åtta drog vi oss till Västra hamnen där vi förfestade hemma hos patrik med en massa andra folk, vilket blev lyckat ! Men vid halv ett när ingen annan verkade dra sig mot Hipp gjorde iallafall jag & nikki det, men inte speciellt kul så vi tog oss hem för att vi skulle gått upp och kollat fotbollen med killarna, men ingen av oss hade orken att göra det idag, brukar bli så dagen efter faktiskt !


Men snart ska jag och cicci till Daniella och äta middag och förfesta med tjejerna från gammla klassen, ska bli hur kul som helst, var ju några månader sen sist nu ! Men det blir garanterat lyckat för det blir det alltid !
Sen blir det chili och sen vidare någonstans, vart får vi se senare!!

Sjukt besviken på en av mina "vänner", Trodde aldrig hon skulle säga alla dessa saker hon sagt om mig, förstår inte vad hon tjänar på att försöka sätta mig i skiten ? När inget av det hon sagt till de andra är sant. Är bara att hålla sig undan och inte låta folk veta sånt man inte vill att dom ska veta, då kan dom heller inte förstöra något!

Snart är du hemma igen, och det ser jag verkligen fram emot!! Du är speciell !



Fredag!

Igår var jag riktigt duktig och städade hela patriks lägenhet medans han & nikki satt & kollade fotboll. Snacka om att det var ett underbart jobb, tog väl bara en sådär 2 timmar innan jag var klar. Vid elva drog vi oss iallafall till den "gyllene fiskmåsen" och käkade och sen körde han oss hem :)

Snart ska jag & nikki in till Malmö och hämta ut hennes lön och sen ikväll blir de bowling med tjejerna,patrik & teg! Alltså en garanterat lyckad kväll. Och ikväll ska jag hem och ingen annanstans.


Väntar fortfarande på en kontring på mitt förra inlägg, går bara runt och irriterar mig på all den skit du snackar om oss.





Bring it on!

Det pågår ett tyst spel mellan dig och mig, du tror att jag inte vet om hur mycket du går bakom min rygg. Men jag vet mer än du tror och det är bara så att vi aldrig kommer att spela i samma liga du & jag, hur mycket du än försöker sänka mig. Vad jag än beslutar mig för att göra nu kommer jag aldrig sänka mig till din nivå. Men jag har något som skulle kunna sänka dig totalt, Men skulle jag vara lika falsk som dig ? Det är frågan det, men om jag behöver göra det så gör jag det.

Säger bara bring it on, jag har inget att förlora nu! Inget som jag inte kan vinna tillbaks iallafall, för dom som du tror att du har runt lillfingret skrattar egentligen bara åt dig. Du verkar alltid ha sett mig som ett hot, och det e sant att man ska hålla sina fiender nära sig, de har du lyckats med. Men det hotet jag kommer bli nu, kan du inte kontrollera.

Torsdag

Kvällen igår blev enligt mig väldigt lyckad, började den hemma hos nikki och sen drog vi in till lund och Myntha. Riktigt bra ställe måste jag faktiskt säga. Sen vid halv ett drog vi till Herkules fast där va inte alls lika mycket folk, men där va iallafall nån man kände så de va ioförsig kul. Men efter en lång dag drog vi strax innan 3 och åt, aldrig mer det stället. Sen vid halv 4 var man hemma igen, och då slocknade jag direkt.


Idag ska jag ta med mig Nikki och käka bakis mat sen ska jag in till Malmö till mitt nya "jobb" hos Patrik där jag ska städa hans lägenhet. Kan nog bli en upplevelse de där. Men det sköna är att han både hämtar och lämnar mig. Nästan så att jag inte måste göra något alls, fast det är ganska skönt en dag som denna.

UTGÅNG!

Härlig dag i malmö idag med lunch på Jensens, finns absolut ingen bättre restaurang än den! Sen blev det lite shopping för det andra, men jag hittade dock inget, men bäst så för ekonomin. Ligger back just nu. Med ett spärrat kort & ett pass hos thomas.

Men ikväll blir det iallafall utgång till Myntha och Herkules, riktigt bra faktiskt :)




Malmö

Efter bara 6 timmars sömn är jag ordentligt utvilad och på riktigt bra humör. Idag väntar en bra dag med lunch & shopping i malmö och sen avslutas den med att vi ska se män som hatar kvinnor på bio. Så det blir en riktigt bra dag med tjejerna! Är även ledig resten av veckan så nu har man tid att ta igen sig & ladda inför helgen !

Göteborg spikat !

Går kvällen spenderade jag hemma hos David,riktigt mysig kväll faktiskt. Sen tog jag mig in till lund där jag mötte cicci & calle, efter lite mat drog vi hem till nikki och kollade big brother. Så de va en riktigt bra måndag faktiskt.

Idag har jag bara njutit av min lediga dag som jag spenderat med Nikki. Vi har äntligen bokat in en helg i Göteborg 27-29/3! Ska bli riktigt kul att få komma upp till göteborg och träffa göteborgsgänget igen. De har jag sett fram emot hur länge som helst. Men nu är det spikat !

Nu börjar man bli ganska trött, men har helt fastnat i Entourage nu så får bli några avsnitt till sen sängen, upp tidigt imorgon!






Underbar skiddag i ÅRE !


Helgen !

I fredags började kvällen ganska lugnt med att jag och nikki drog hem till thomas och hans kompisar, sen runt elva tiden mötte vi upp patrik m.fl på big bowl där de blev bowling i 2 timmar, riktigt kul faktiskt. Sen drog alla dom andra vidare till slagt men eftersom att jag inte riktigt kände för det så drog jag tillbaks till thomas.

Lördagen va ungefär som en söndag för mig, mådde inge vidare och va enormt trött, men vid 6 drog jag från thomas och begav mig mot bussen, men kom ju inte hem då eller för de blev en snabbvisit i västra hamnen, men vid 9 på kvällen var jag iallafall hemma igen. Och vid 10 drog jag till nikki och cicci som hade varit igång ett tag vid de laget, men jag kom aldrig igång så när vi va på mazarin hade jag inte speciellt kul faktiskt, synd att humöret inte var på topp när göteborgarna va nere och allt. Men alla de andra drog vidare till slagt och jag åkte återigen hem till thomas.

Drog därifrån vid 5 i söndags och då mötte jag upp cicci & nikki och hade myskväll med dom och det behövde jag verkligen efter en fullspäckad helg!!



RSS 2.0