Tisdag & Onsdag & saknad


Nicole ringde såklart och väckte mig igår, jag som skulle sova ut. Men det var bara att gå upp. Mötte henne på ica där hon sålde sina biljetter och sen handlade vi frulle, och det satt riktigt fint.


Åkte in till Malmö och fixade med biljetter osv. Sen så åt vi middag på Gozzip, faktiskt väldigt överaskad, men Mando är såklart fortarande bäst! Drog också inom Mowgli ett tag. Känns som att hela Nicoles liv kretsar runt dessa biljetter, det är det enda hon gör förtillfället. Tråkigt nog.




Snart ska jag dra mig till jobbet, som vanligt har jag ångest. Men det börjar bli en vana nu, att må dåligt över hur mycket jag ogillar mitt jobb. (hata är ett starkt ord). Men jobbar bara 5.5 timmar idag. Det borde jag se som lycka, jobbade ju 10 i måndags.

Ikväll blir det iallafall Kvalborg på Myntha med tjejerna m.fl. Kommer säkert bli hur lyckat som helst. Även fast både Valborg och Kvalborg enligt mig är ursäkter för att dricka så blir det nog ganska lugnt ikväll, är planen just nu iallafall. Men sen har jag som erfarenhet att drickan tar sig bättre på vardagar, varför är det så? Men jag ska iallafall försöka hålla mig på ett neutralt plan, om jobbet inte gjort mig alltför depprimerad.


Imorse fick jag riktigt nostalgiska känslor, vad sugen jag blev på ÅRE nu nu nu . Paradiset som tyvärr ligger alldeles för långt bort. Men i vinter ska jag tillbaks. Det är ett som är säkert.

Min första dag i backen i Åre i vintras, men fan vad bra det gick trots omständigheterna :)

Saker ni inte visste om mig....

1. Min största fobi är ormar, måste alltid ha fötterna i soffan, för man vet ju aldrig ?
2. Jag kan inte dricka kranvatten utanför bjärred, då mår jag dåligt
3. Vill aldrig ha egna barn
4. Kan inte göra saker ensam
5. Gick upp 20 kg efter att det tog slut med mitt ex..
6.  Vill ha seriöst förhållande


Kommer mera, men orkar inte skriva mera!!

Min helg !

Fredag 24/4

Dagen började med en kort runda till Center syd för inköp av vin och strumpbyxor. Vi Lunchade också en snabbis, vilket alltid är lika mysigt med mina tjejer.

Snabbt hem för att fixa sig lite, sen blev det grillat och lite vin med cicci,nikki & Johanna. Strax efter halv 10 kom taxin och körde oss till Västra hamnen för förfest hos Trev. Drog sen vidare till Zsa Zsa Zsu (båten). Måste verkligen rekomendera det, helt klart bästa stället i Malmö. Kvart i 2 åkte vi vidare till Crown för att möta upp George m.fl. Men jag och cicci tröttnade ganska snabbt och det blev natt mat och taxi hem.




Lördag 25/5

Vaknade vid 10 och då var det genast på det igen. Tog en tur till Västra hamnen och träffade även på Patrik, Sen hem till George för BBQ, tyckte jag och cicci gjorde ett bra jobb med att servera. Tjänade en bra slant och det är aldrig fel.
Efter det tog vi oss in till stan, Var hemma vid sju. Men då var vi helt slut och det slutade med att Nikki & Jojo fick åka själva till Georges 28-års fest på Koi. Synd att man missade det, men var helt slut. Somnade några timmar efter det.


Supertorsdag

Dagen började dåligt igår med jobb i 5 timmar, saken blev inte bättre av att man fick veta en massa om helgen som inte direkt gjorde en på bra humör iheller. Kokade nog av ilska den sista timmen. Tills skäggiga damen ringde och fråga om jag ville med till Steakhouse med henne & Nicole, ja då sken jag som solen igen. Hamnade iallafall på Mando Steakhouse, riktigt gott va det.
Efter mycket långa disskussioner om både det ena och det andra, fick J. förfrågan om Helsingborg och jag är ju inte sen på att haka på ju! Hem till Supersebb & Kim, vilket var hur kul som helst :)

No sunshine here today

Shoppade i malmö igår, hittade dock bara en jacka & en klänning. Inte en enda cocktailklänning som dög. Hur ska jag lösa detta nu ? Måste komma på något riktigt snabbt för snart är det helg. Annars var det en riktigt härlig dag i malmö, åt på piccolo mondo, grym mat & servering, men jag tappade dock mitt tålamod när en arg italienare skäller ut mig för att jag röker på en uteservering? Hmm. trodde jag var meningen? Men det är okej att hennes dotter gör de. Jävla idiot !!
Har iallafall hittat kläder till Fredagens utgång.
Nu ska jag äta frukost och sen bege mig till jobbet, dit jag egentligen inte alls vill. Men slutar tidigare idag pga mötet vi måste gå på. Men iallafall. 3 timmars ångest har man mellan 8.30-11.30. No sunshine here today!!

Mello Yellow

Igår jobbade jag bara till ett, de va riktigt skönt. Fast skogsutflykten med barnen var väl ingen höjdare, eftersom att jag inte är någon naturmänniska. Men jag och min favorit gick och höll hand genom skogen och jag måste säga att hon är underbar.
Sen kom johanna & hämtade oss och så blev det möte på steakhouse angående helgens jobb. Efter det vet jag inte vad som hände, blev på sjukt dåligt humör och var helt missnöjd med allt. Hjälpte inte att jag fick en dålig upplevelse på mello yellow. Men efter lite inköp och glass var jag tillbaks som mig själv igen. På kvällen dog jag bara i sängen och somnade nog redan vid halv elva.

Upp strax innan nio idag eftersom de ska bli en heldags shopping i malmö idag, innför helgen, måste hitta en cocktail klänning. Suck säger jag bara. Stora krav.

Twisted

Spenderade min söndag med Cicci och Nikki, inte speciellt ovanligt faktiskt, eftersom dessa dagar brukar va bakisdagar var det riktigt skönt igår när man vaknade och inte mådde det minsta dåligt. Vi käkade pizza i solen och gjorde inte så mycket mera. Sen äntligen hände något som gjorde att vardagen fick sig en twist, kan dock inte berätta vad, men jag kan säga att det har gjort min månad och imorgon blir det nog en sthlms tripp för shopping över dagen, bara för att för en gångs skull kan jag göra det. Men vi får se idag! Nu ska jag på skogs utflykt med ungarna, och nej jag hatar skogen så detta kommer inte bli någon höjdare alls faktiskt!!

Slutar dock redan vid ett och då ska ja möta upp nikki för att möta upp nikolina, och ikväll blir det Steakhouse och så ledighet på det imorgon :) Love my life this week!!

Spontant blev det halmstad

Jobbade till strax efter halv fem igår och när jag lämnade jobbet hade jag siktet inställt på film & sängen. Men som vanligt när jag planerar något lugnt, går det aldrig sin väg. Eftersom att Hampus begav sig ner till Halmstad, så blev det rent spontant så att jag tog med mig Nicole och åkte upp till Halmstad igår kväll. Va framme vid elva och då blev det förfest direkt och sen ut till Tre hjärtan och The corner. Hade en superkväll, som alltid med dessa människor. Idag har vi bara slappat och kollat när Nisse lira fotbolls match, men de va ganska skönt. Nästan 20 grader idag och strålande sol.
Men eftersom att Nikki skulle fotta ikväll, blev det tåget hem vid halv fem idag. Men ganska skönt ändå. Ja har inte varit hemma på 4 helger nu, och måste nog ta de lite lugnt ibland också. Så ikväll har jag laddat upp med filmer i mängder. Love it!!

Trött

Fortfarande inte kommit iväg, så om en halv timme blir det lagom att dra till bussen, ångest bussen. För idag känner jag att jag inte fixar att jobba hela hela dan & stänga & allt. Hade storslagna planer ikväll, men just nu känner jag för att dö i min säng ikväll, har ju som sagt inte varit hemma på 3 helger och ikväll ska jag nog inte göra något. Var sugen som sören på Comebacken men iomed min trötthet och hur osocial jag känner mig är det ingen bra dag!


Ska hoppa i kläderna och dricka oboy nu!

Mår dåligt

Mår psykist dåligt över att behöva jobba imorgon, jag vantrivs på mitt jobb och passar inte alls in i den miljön. Ja jag vet att det är pengar oc´h något vettigare än att inget jobb ha och bara ligga hemma. Men jag kan inte se det så.
Så detta blir min sista sommar i skåne, sen flyttar jag till nya möjligheter. Längtar bort, där allt är nytt och ingen känner
en. De ska bli min lycka, de ska bli min chans.

Nu ska jag sova, för snart ska jag gå upp och lida!

Puss


Wraphouse & Myntha!

Nu ska jag bege mig hem till Cicci med Nikki för lite förkrök, sen ska vi möta upp martina,stina,kajsa för lite käk & så på Wraphouse och runt nio drar vi vidare till Myntha där vi möter upp Johanna med hennes tre killkompisar. Innan idag var jag inte alls peppad. Men nu känner jag mig riktigt på G. Kommer bli hur kul som helst. Ikväll följer kameran med.

Hoppas ni får en lika bra kväll som mig!



XOXO!!

Underbar dag idag!

Hade en jättemysig grillkväll med mina närmaste vänner i västra hamnen igår kväll, slutade med matkrig. Men det är humor det!! Efter det drog jag hem och slocknade till Robinson!

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig, först ska jag & PP till centersyd för att handla dricka och jacka, sen hem en snabbis för att fixa sig. Sen ska jag,cicci,camilla,martina & kajsa äta middag på Wraphouse, kommer bli riktigt kul, inte setts på hur länge som helst. Och sen vid nio ska vi mötta ju J och hennes tre killkompisar på Myntha, måste säga att myntha är den bästa uteserveringen!! Garanterat lyckad kväll!!



Baby we can do it, we can do it all night

Påskhelgen !!

Påskhelgen måste det ju kanske skrivas lite om nu,vi drog iallafall till Halmstad i fredags för att träffa de som vi spenderat de två senaste helgerna med. Hampus plockade upp oss och det blev till att köra runt en del. Sen kollade vi när han och hunken spelade innebandy, riktigt kul faktiskt, även fast jag inte är speciellt sport intresserad så va det mycket folk och hela konceptet var ju som en förfest. Drog sen tillbaks till våran svit och fixade oss sen drog vi ut till Valentine med alla killarna, och sen blev det efterfest hos oss. Riktigt bra kväll!!!
Lördagen spenderade vi allihopa i en bastu, sen drog killarna på påskmiddag och jag och nicole fixade oss osv, sen kom hunken och hans kompisar, så vi förfestade med dom och under kvällen rullade det bara in fler och fler. Så lördagen var riktigt bra. Drog till La coca ratcha och sen vidare till Mårtenssons där jag träffade min Chuck Bass, snacka om lycka ! Och i söndags körde fredrik oss hem.  Ja detta var min påskhelg i korta drag, bästa helgen på hur länge som helst iallafall!!

Historien om Santa Lucia

År 300 e.kr bodde (santa) Lucia på Sicillien, som då var en del av det romerska imperiet som styrdes av en av de på den tidens grymaste kejsare. Kejsaren var emot kristendomen och bestämde sig för att alla kristna skulle tas till fågna och avrättas. Men i kattakomberna gömdes de flera kristna, och Lucias familj var en av dessa adliga familjer som gömdes här, så Lucia var mycket förmögen. Lucias mor blev mycket sjuk efter det att fadern dött och modern tog då med dottern till en annan stad där helgonet agatha fanns. Medans dom stod och bad uppenbarade sig agatha för Lucia och berättade att modern skulle bli frisk, vilket hon också blev. Efter denna händelsen skänkte Lucia alla sina pengar till det fattiga och när fästmannen fick veta detta berättade han för andra att Lucia var kristen. Hon blev så förtvivlad när hon fick veta detta, för att hon lockat till sig mannen med sin skönhet, så hon stack ut sina egna ögon, men gud gav dom tillbaks till henne igen. Ett mirakel.

Kejsarens soldater kom för att hämta Lucia, straffet hon dömdes till var att våldtas & bli inspärrad på ett horhus.

När soldaterna drar i henne, kan ingen få henne ur fläcken, 1000 soldater & 1000 oxar drog, men hon stod oberörd. Dom hällde urin över henne, men hon stod som ingenting, dom tände på henne och flammorna vred sig som av plåga men ingenting på hennes kropp rök. Bödlen togs in, och stack svärdet i halsen på henne, och hon dog.  den 13/12 år 304.



Soooool

Hade en riktigt trevlig kväll på Myntha igår, allting var precis som det skulle vara och jag kände mig lycklig med alla vår känslor. Men det bästa med alltihopa är nog att jag & ngn hittat tillbaks till varandra igen efter mycket som kom emellan oss, men nu har de löst sig och allt känns hur bra som helst! Du vet vem du är (kaffe) !!


Nu har jag packat och ska bege mig mot ica för att i helgen blir det halmstad, kommer nog bli hur bra som helst! Nej nu måste jag springa!

Puss

Oldie

Har varit en dålig uppdatering denna veckan, men har haft ganska mycket för mig och faktiskt inte haft någon lust att skriva.


Jag för att svara på den återkommande frågan "reser du sverige runt"? På ett sätt kommer det kanske bli så, man kan ju hoppas. Men denna helgen bär det av till Halmstad iallafall, där det har styrts upp flera planer för vad vi ska göra under helgen, och det e sånt jag gillar, för det är det brist på här hemma. Här hemma finns det inget positivt. Ge mig jobbet i sthlm och sen är min lycka gjord !!!


Nu ska jag dra mig till jobbet, jobbar till 16.00 idag sen blir det hem och fixa sig för ikväll blir det iallafall Myntha och sen får vi se vart man ska. Housetåget ?




LYYYYYX

Nu är det bara fem timmar kvar, sen är vi framme i Oslo, sjukt skönt :) För nu börjar man bli ganska rastlös av bussen och att vi inte fått någon rökpaus ännu, om det ens blir någon? Iallafall är det bara tråkigt folk på bussen som verkar irritera sig på dom som är pigga (jag & nikki då alltså) Nä nu ska vi knäcka första cidern (öl för mesen) Men vi hörs när vi anländer till vårt lyxboende i Norge!!

Förspel = Förfest (norska)

Det blev precis som jag trott på jobbet idag, Men jag stod ut och ångesten släppte en aning när man gick ut därifrån! Nu är det officiellt vår från min sida, synd bara att man ska lämna den imorgon och åka till all snö i norge, fast jag älskar ju snö också. Jag vill åka skidor och ligga i jacuzzin hela helgen. Fast så blir det nog inte. Men man kan ju önska :)

Nu har jag snart packat klart och färgat mitt hår, så nu är det fräscht igen. Snart kommer cicci hit för lite snack. Sen ska jag försöka lägga mig i tid idag, är ändå ganska trött faktiskt. Åker från Bjärred vid 8 imorgon och sen blir det en lång bussresa upp. Men det ska bli riktigt kul att hälsa på killarna så snabbt.


Dagens låt : Kiss me thru the phone - soulja boy Tell´em




Vill ta studenten igen, bara för att få tillbaks den dagen!

This is the end

Tog bussen in till malmö igår  med nikki för lite ärenden och sådära, mötte även upp JO, sen drog vi alla tre till lund och satte oss på espresso och njöt av det underbara vädret som var igår. Riktigt skönt & en massa skvaller blev det.
Efter det drog alla hem till sig, och jag möttes av en inte fullt så glad mamma efter allt det hära med jobbet, kom inte direkt någonstans i våra disskussioner, mer än att halv tolv idag ska jag till jobbet för att be om ursäkt för det i måndags.
Kvällen igår spenderades på Myntha som var lika bra som förra gången! Uteserveringen hela kvällen, sen var man hemma strax innan halv 2.


Nu ska jag göra mig i ordning och ta mig till dagiset, håll tummarna för mig!

RSS 2.0