El torro-Palma-Santa ponca-Magaluf på 4 dagar !

I brist på annat tänkte jag skriva lite och berätta om min och Nicoles senaste resa som blev till Palma (Mallorca)

Den 22 september skulle jag iväg på tjejmiddag med tjejerna i klassen, men en stund innan jag skulle åka till hjärup får jag och nicole för oss att vi ska åka iväg ett tag, hade vid denna tidpunkt en vän nere på Mallorca som i detta ögonblick bjuder ner oss till en 4 dagars weekend. Vem tackar nej till det ? Flygbiljetterna bokas och jag åker iväg på min middag. Hemma vid tre på natten och då var det bara att packa, skulle åka vid 6 nästa morgon.

Anlände till Köpenhamn men hade ganska många timmar att fördriva innan planet gick. Men vid 2 tiden landar vi iallafall i Palma. Blev upphämtade och åkte till en jättefin restaurang vid havet där vi åt hummer och så. Sen blev vi avsläppta på vårat hotell och det var bara att göra sig iordning för utgång. Mark kom också över och underhöll oss. En riktigt rolig kille som gjorde hela resan i princip. Sen blev det utgång i Magaluf eller om det var Santa Ponca, minns inte ?! (Kan bero på all Tequila)

Vi bodde i THE LEVEL GRAN SUITE

      


På tisdagen vaknade vi ganska tidigt och då blev det underbar hotellfrukost och sen låg vi vid poolen hela dagen, vilket var riktigt skönt. Hotellet vi bodde på var hur fint som helst och området ännu bättre. Vid 8 på kvällen körde vi hem till Mark i El torro där han lagade middag till mig och Nikki, riktigt mysigt var det, sen blev det även bad och en sväng in till Palma, kvällen avslutades med nattmat på vårat hotell.

     

 

På tisdagen var man rejällt utvilade och vi gick upp tidigt, käkade frukost på rummet och sen bar det av in till Palma för shopping. Hittade en hel del och vi spenderade ganska mycket pengar men det var det absolut värt. Så vid 4 blev vi hämtade och åkte tillbaks till hotellet där det blev middag och förfest, en riktigt rolig förfest faktiskt, massa lekar och så, sen blev det utgång i Magaluf/Santa Ponca på ett riktigt bra ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette faktiskt ?! Det jobbiga var att en tradition var att man hela tiden skulle shotta med de som jobbade där, och jag gillar inte alls Tequila men de var ju de som bjöds, och tydligen var man väldigt oartig om man inte drack upp dem, fick helt enkelt tvinga mig själv, medans nicole som tål allt svepte som aldrig förr.

 

     

 

Onsdagen blev det poolen hela dagen igen och vid 5 åkte vi till flygplatsen igen, och vid 12 på natten landade vi i Danmark igen. Var 4 härliga dagar, men tiden gick alldeles för snabbt hade kunnat stanna på detta ställe i flera månader!!

 

Det som är så bra är att vart man än är med Nikki så har vi alltid så jäkla kul tillsammans och vi träffar alltid en massa roligt folk som är precis som oss, det är därför jag älskar att resa iväg med henne. Och jag hoppas på massa fler resor, så länge denna tjejen har med sin sjuka personlighet (positivt) så kan det inte bli tråkigt. Därför jag tycker om henne så mycket <3.


Sjuk..

Inne på sin 8 sjukdag nu, men nu har jag bestämt mig för att bli frisk, det e alldeles för tråkigt att vara hemma och va sjuk, har ju dessutom smittat de flesta i min omgivning verkar det som. Men på fredag e jag frisk. PUNKT SLUT. För då ska jag ut med tjejerna..

Jag saknar min R !!!

Och NEj ja har inget vettigt att skriva just nu. Lägger upp en härlig sjukbild på mig istället.. ENJOY !!



Toyfriend ? Boyfriend ?

Redan imorse när jag vaknade vid halv sju insåg jag att det skulle vara ett stort misstag att gå till jobbet, men hade lovat att komma, men efter 4 timmars jobb sa min kropp bestämt ifrån och det märkte även de jag jobbade med, blev hemskickad, laddade upp med saker ifrån apoteket innan jag åkte hem och när jag äntligen kom hem somnade jag så fort jag la mig ner. Blir inget jobb imorgon iheller, ska försöka få tid hos doktorn imorgon, fick ingen idag. Sen får vi se. Men vill inte va sjuk mera nu, den senaste veckan har varit mer än tillräckligt.

På fredag måste jag definitivt vara frisk, för då är det middag och utgång med tjejerna ifrån gamla klassen och dom kvällarna brukar slå de flesta andra så det vill jag absolut inte missa. Inte varit ute sedans jag var i Palma iheller. Har inte känt för det, inte känt för något alls på sistone. Allting kretsar just nu runt en enda sak, något jag inte kan berätta om. Livet är allt bra orättvist, varför händer sånt ? varför dig ? Har tusen frågor, men knappt några svar. Är det inte alltid så? Sen att jag är en person som  analyserar allting 100 ggr mer än vad man borde gör inte saken mycket bättre iheller.. Alla säger bara " Ge det tid ". Jag som inte har något tålamod, lär mig just nu att ha det, för detta är inte något jag tänker vända ryggen. Jag kommer stå fast vid vad jag sagt och känner, men det kommer bli jobbigt.. Men det är det kanske värt i slutändan.
jag vet att jag skriver i gåtor, men skönt att få skriva av sig, men kan inte delge alla som läser med vissa saker, det blir bara en massa prat, det vet jag från tidigare erfarenheter. Alla älskar vi ju skvaller, speciellt om andras problem osv...

Nu ska jag se om de nya The hills avsnittet kommit upp, annars blir det massa hostmedecin och sängen.


 

Jag, Hakim & Johanna efter Nrj @ the club (2008)


Cicci gästbloggar

Nu är det förhoppningsvis inte långt kvar, räknar dagarna tills vi får beskd om vår drömlägenhet! Man kan väl inte annat än hoppas på att vi iallafall får en chans o visa vad vi går för, eller hur
Man kan väl iallafall trösta sig med att vi om ca 6 veckor ligger på en go strand med en drink i näven, inte så illa det heller.
Känt dig i nu, vad blir det.. 6-7år? Om man inte räknar med vår lilla period när vi var små..haha vad kan vi har varit, 4 år? Iallafall.. En dag var jag jäkligt arg på mina föräldrar, så jag bestämde mig för att rymma hemifrån. Hamnar till sist på en ödslig gammal lekplats. Vem träffar man inte där om inte lilla busalle? Hon lärde mig hur man gjorde parfym utav rosor. Kanske inte världens godaste, men kul var det iallafall.

Någon direkt uppföljning på vår nyfunna vänskap blev det ju inte riktigt då jag flyttade inte så långt efter det..
Hade nog aldrig kunnat trott att vi skulle mötas 9 år senare och gå igenom allt vad vi gjort. Eller ja, man visste väl knappt att hälften av allt existerade.
Hur som helst, det jag vill komma till att du har fan inte förändrats ett dugg. Alltid varit likadan. Ibland blir man bara så jävla arg på dig, men samtidigt finns det fan ingen underbarare eller skönare person. Vissa saker är bara så typiskt alle. Som till exempel på högstadiet så var vi tre tjejer som alltid hängde ihop. Både jag och den andra tjejen fick pojkvän. Självklart skulle alle också ha pojkvän då också. Så hon bestämmer sig för "han, han ska jag ha". Två veckor senare är hon tillsammans med honom. Hon har alltid fått som hon vill, o så kommer det nog alltid att vara. Är det charmen kanske? Humorn? Utseendet? Fråga mig inte, spelar faktiskt egentligen ingen roll hur hon får det, bara hon får det

En annan sak som är riktigt typiskt alle är att hon är en riktig liten mytoman. Faktiskt inte så illa, för hennes smarta lögner har tatt en igenom en hel del svåra situationer..haha. Ett exempel är under de tre åren hon riktigt grundlurade ALLA. Under tre år fejkade hon, bl.a för sina närmsta vänner, riktiga fyllor i princip varje helg, bara för att hon trodde att det inte skulle vara okej om hon helt enkelt inte gillade sprit. Hahaha, trodde att jag skulle dö när jag fick reda på det. Tjejen hade faktiskt kunnat bli en riktigt grym skådespelerska, haha..

Ett annat minne är så jäkla klockrent. Alle är ju som ni kanske vet en väldigt speciel tös.. Det var förra sommaren i Bulgarien. Vi hade kommit ifrån varandra på något uteställe, och hamnade på lite olika ställen. När jag sen kommer hem o öppnar dörren till rummet sitter alle där på sängen.. inte så konstigt kanske tycker ni.. men där står 7-8 killar runt omkring. Så visar det sig att lilla alle gett ut rumsnumret till allihopa o även en fortsättning på kvällen med henne.. haha.. Ni skulle sett deras miner! Så jäkla lacka var dom! Och hon sitter där helt skraj där i mitten.. Så hon drar in mig på toaletten "Cicci gör någonting, jag klarar inte detta själv..kör ut dom!". Så jag kutar ut där i halvpanik o stammar fram att alle TYVÄRR är jätte dålig i magen, o TYVÄRR inte kan träffa någon av er imorgon, kaaanske imorgon! Alle gillar o ha ett stort urval, som sagt.. men det gillar vi, så det ska vara va?..haha

Nej, alle e helt enkelt helskön o jag längtar tills vi får vårt lilla krypin. Även fast jag vet att vi ibland kommer vilja döda varandra så kommer vi ha det så jävla gött
Love / Cicci



:)

Its you that I adore  :)



Myskväll

Torsdag

Nu kan det väl inte bli värre? Allt bara går emot mig. Ännu ett nytt jobb på G, oj vilken motgång tänker ni? Men ja det tycker jag att det är. Jobbar redan tillräckligt. Men jag har ju svårt att säga nej, så jag får väll skylla mig själv egentligen. Inkomsten ökar men mitt sociala liv är inte som när man var arbetslös, fast jag bara varit det i 3 veckor sen studenten. Men nä nu e det på med ett falskt leende och ta sig igenom det. Det är ju trotsallt helg imorgon, imorgon blir det bowling och på lördag 20 års fest. Kommer bli skönt att rensa skallen och ha något kul att se fram emot. Det e mycket just nu som gör mig ledsen och orolig, men inget som jag kan dela med mig av, måste bära på det ensam och låta tiden ha sin gång. Deprimerande inlägg just nu, kommer komma igen och skriva allt det positiva när jag ryckt upp mig lite !!

Nu ska jag kolla Idol och sen sova, börjar 9 imorgon, men behöver all sömn jag kan få just nu!

Men jag kommer vänta, det är det värt ! Jag ska ge mitt allt, lysa !


Nere i en svacka

Jag är helt slut, varken min kropp eller min hjärna fungerar som den ska. Vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och gråta känns det som. Trodde inte detta jobbet skulle ta så mycket på mig som det gör, det blir inte heller bättre av att saker runtomkring mig inte är bra. Måste vara stark nu, måste kämpa. Alla har vi våra svackor, man måste bara ta sig igenom dom.

Nu ska jag se klart idol och sen ska jag sova direkt. Behöver ta igen mig ordentligt efter två svåra nätter.


Puss


Gammal bild på mig & Martina :)


När man e nere slutar det med shopping

Igår var ingen bra dag alls för mig, fick veta saker som gjorde mig orolig och ledsen. Klarade helt enkelt inte av att sova hemma själv. Så jag åkte hem till Nicole och sov hos henne istället. Alltid skönt att bara vara med någon, även om man inte pratar om det som hänt. Just nu känns de väl lite bättre, men fortfarande mycket jag inte vet om ännu. Får ta det som det kommer, jag ger inte upp nu och inte för något i världen. Det gäller att vara stark nu.

Förra veckan var ingen bra jobb vecka alls, fick mycket skit ifrån en del av ungarna och mitt humör blev bara värre och värre. Slutade med att jag beställde hem en massa saker ifrån hm. Detta blev det :

 



  

 

 

Nu var cicci precis här med en påse godis till mig, uppskattades verkligen. Perfekt för snart börjar svenska hollywood fruar. Sen blir det sängen. För imorgon e det jobb. suck

 

Tänker på dig raring !!








Svar på några frågor !

Postat av:
har du kille nu? eler singel???

Svar: Jag är fortfarande singel, men letar inte efter någon. Eftersom att jag redan dejtar någon jag tycker väldigt mycket om.

Postat av: mange
hur många har du legat med? berätta om det bästa sexet?

Svar:  Borde inte berätta exakt hur många det är, men kan väl säga att det ligger mellan 10-25, för vissa är det jättemånga och för andra inte. och bästa sexet var nog en gång när förspelet började hemma hos honom och så var vi helt inne i det, men beslöt oss för att retas lite till med varandra så vi hoppade in i bilen,där det fortsatte och körde hem till mig där vi avslutade. Var faktiskt riktigt bra.

Postat av: Jenny
Tråkigt att du inte lägger upp fler bilder i inläggen, vilka e dina närmsta kompisar egentligen? vill se bilder på dom..

Svar: Jag är dålig på det, men alla mina bilder finns på Facebook.
Men får väll lägga upp bilderna på de närmsta då.

Nicole                           Nelly                         Cicci                         Martina                        Emilie


 
Carro

Finns flera andra goa tjejer, men dessa gillar jag bäst :)

Postat av: ...........
Är det sant att du onanerat på en buss ???

Svar:  Har hänt en grej på en buss, som innefattar två tjejer till, vad det är får du helt enkelt lista ut själv ;)

Postat av: miiiiicke
Vad gjorde du egentligen när du vare i mallorca ?=?

Svar: Ja du, den frågan är ganska lätt, jag festade,solade & shoppade, mer än så behöver ingen veta :) Vet att ryktena går om vad jag och nicole gjorde där, men det var inget olagligt, vi tog helt enkelt en 4 dagars semester.

Postat av:
Har´du prövat droger någon gång ?

Svar: Ja det har jag, och det slutade med att jag crashade med min moppe i ett staket, så det är inget jag skulle göra om direkt, tror det är fler som testat än som erkänner det. Men alla gör vi våra misstag.


Postat av: Julia
Berätta om killen du dejtar :D:D:D

Svar: Vi har dejtat i 2 månader nu, träffades ute på en födelsedagsfest första gången. Och han är en jättebra kille som alltid gör mig glad och han finns där till 100% och vi har helt enkelt en grym connection enligt oss båda och underbara dejter.

Postat av:
vad är det som har gjort dig ovän med Nicole?

Svar: Jag och nikki blev ovänner om att jag lovat och följa med till Halmstad en helg, men sen när helgen kom kände jag inte för det längre, pga saker som hade hänt den veckan som gjort mig väldigt nere och instängd. Vi var ovänner i en vecka och pratade inte med varandra, men vi har löst detta nu och pratat om det.

Postat av:
Visst är Emilié Fredriksson bäst i världen?

Svar: Emilie håller världsklass så är det bara, hon är ju med på en bild i detta inlägg :D Vi får ses snarast !! hah


Postat av: M
Inte många som kan skriva sånt om sina ex, men bra skrivit. Varför är ni inte vänner då?

Svar: När det tog slut mellan oss, klarade ingen av oss av att träffa varandra, det var för tungt eftersom att det inte tog slut för att vi inte kände något, utan för att det inte funkade. Sen gick tiden helt enkelt och det blev bara inte av.  Men vi sågs ute för ett tag sedan faktiskt, och då pratade vi iallafall med varandra och det blev en hel del förlåt osv. Men oavsett vad kommer jag alltid se honom som en nära vän. Har gått igenom mkt tillsammans,






Fråga Alle

Då var helgen över, och man har en ny jobbvecka framför sig, det löste sig med mina tider och jag kommer jobba för fullt den närmsta tiden, iallafall t.o.m oktober, sen får vi se om jag får ha kvar mina resurs timmar. Men jag hoppas på det, och försöker göra mitt alldra bästa, trots att jag inte är utbildad till detta.
Min fredag var hyffsat lugn faktiskt, hade en egen dag och det var riktigt skönt. Igår var jag och lite vänner i Köpenhamn hela dagen och firade cicci som fyllde 20, lyckad dag och kvällen avslutades med en hel del goda drinkar på en mysig bar i Malmö, som jag faktiskt aldrig testat innan, men kommer absolut gå dit igen.
Dagen idag har jag ordnat med en massa saker inför jobb och varit iväg en sväng också, ganska tradigt men det behövs det också. Kvällen blir lugn, hade andra planer men blev tyvärr inte av. Tar det i veckan istället.

Har fått en hel del läsare på sistone, vilket är väldigt kul, även fast de flesta nog bara läser för att snoka! Men nu tänkte jag köra en liten "fråga alle" fråga vad ni vill i kommentarsfältet, så svarar jag på det i nästa inlägg !!



Aldrig mer Tequila !!


Första Kärleken...

Alla minns vi väll, den första kärleken, kärleken man trodde skulle vara föralltid, naiv som man var.. Finns inga sådana sagor i det verkliga livet.

Min första stora kärlek var ju mitt ex, vi gick i samma klass 7-9 och mina närmsta vänner hade pojkvänner i nian, så en dag sa jag bara att "jag ska också ha pojkvän nu" och jag valde honom för att vi var vänner och för att hans bästa kompis var tillsammans med min bästa kompis, aldrig trodde väl jag att jag skulle falla så för honom..
Det var en lång och svår väg tills dess att vi blev tillsammans, förlorade en av mina (då) bästa vänner pga honom. Vårt förhållande var som en berg & dalbana rent ut sagt, men när det var bra, då var det verkligen det bästa förhållandet. Men när vi bråkade gick det ut över alla andra och vi sårade varandra alldeles för mycket, men jag har en massa fina minnen från dessa tre åren. Många frågar mig fortfarande om honom, om jag saknar honom? varför tog det slut ? osv. Sanningen är att det är klart jag saknar honom, jag saknar allt det som var bra med honom (som vän) hade mer än gärna velat ha kvar honom som kompis, för han är en underbar person, och den som jag alltid kunnat prata om allt mellan himmel och jord med.. Och jag skäms inte för att skriva detta, för jag står för det. Vi har delat mycket tillsammans, hela högstadiet,gymnasiet och studenten, och han kommer alltid finnas kvar hos mig. Och när det tog slut, var det de jobbigaste jag någonsin gått igenom, det var många nätter som jag satt vaken och många tårar som föll, men det tog slut för att vi bråkade så mycket mot slutet, och inte pga känslor, det var iallafall vad vi sa till varandra då.. Och det kändes som det också, det var hemskt att ta farväl, att gå där ifrån.. Men jag har vuxit som människa och det är tack vare honom, utan honom hade jag inte varit den jag är idag. Kan bara tacka Philip för detta. Och jag önskar honom all lycka i världen, för han förtjänar det mer än någon annan.

"Aint no sunshine when your gone" Saknar min vän !



Aint no sunshine.....

Livet är allt bra underligt, hur snabbt hela ens värld kan vändas upp & ner. Man tror att man känner någon och ser den människan som den mest stabila med båda fötterna på jorden, och innan man förstått det är allt slut och man får veta saker man aldrig kunnat tro. Det är hemskt det som hänt, hur kan sånt ens hända ? Svaret på det är nog att man aldrig kan lära känna någon till fullo, alla har vi hemligheter som vi bär på. Det vet jag själv, jag har alldeles för många, men det är sånt man inte vill dela med sig av till andra, för man blir sårbar och man vet att man aldrig kan vara helt säker på att ens bästa vänner ens kommer kunna hålla på hemligheterna för sig själva.
För det finns nog ingen som kan förneka att skvaller är något man inte kan få nog av, oavsett vem det handlar om.. tyvärr.

Spenderat hela dagen i Trelleborg, bara varit hemma en timme, ska se idol och sen sova. Som sagt det är jobb imorgon också. På tal om jobb fick jag veta något idag som inte alls passade in i mina planer. Nämnden har beslutat sig för att inte bevilja mig som resurs på dagiset, inte pga av mig utan pga ansökan osv. Så nu får jag bara jobba 20 timmar/vecka, alltså 4 om dagen. Och med tanke på min lön blir det knappt något ut i månaden. Men får se om det löst sig till imorgon, kollegorna skulle planera tider idag, så om dom går ner i tid har jag rätt till dom timmarna. Hoppas ! För jag behöver pengarna, ska ta en lång semester i vinter. Sugen på Thailand eller Åre, får se vem man vill åka med & så när det närmar sig.

Längtar tills Mr. R kommer hem igen !!




Bild från en av de roligaste kvällarna i mitt liv, började med buddha... Remember J ?

Tisdag

Dagen började med jobb som vanligt, gick hyffsat snabbt idag, om ändå alla dagar kunde vara så. Mötte upp cicci och Markus efteråt och det blev en snabb runda på stan som avrundades med solning. Försökt hålla kvar färgen från dagarna på mallorca, men det går faktiskt inge vidare. Gör det mest för avkopplingens skull nu.

Skulle egentligen träffat Rickard ikväll, men han hade en hel del att fixa med nu innan tävlingen osv. Men tar igen det nästa vecka istället ! Blev Idol och mys med cicci istället och det är precis lika bra det. Ska snart gå och lägga mig faktiskt. Lång dag framför mig imorgon. Imorgon ska jag också göra något som kan förändra så mycket i mitt liv, antingen till det positiva eller så förstör det allt. Men den risken är jag villig att ta, velat detta så länge nu att det faktiskt känns helt overkligt. Om det ändå hade skett tidigare, hade man då kunnat .... ?? En fråga jag aldrig kommer få ett svar på.


 

Efter att jag hade blivit isläng i poolen i Palma :)


When love takes over...

Känner mig fullkomligt utbränd idag, redan från det att jag gick upp vid 6.30 imorse fram tills jag kom hem och somnade direkt. Tar på krafterna att jobba faktiskt, och värre blir det väl när jag går upp i tid om några veckor.
Men det e väl helt enkelt det man får ta, ska iallafall lägga pengarna på en lång resa och en hund, ja tro det eller ej, men bestämt mig för att köpa en svensk lapphund senare i höst.

Mötte iallafall upp Cicci efter jobbet och det blev fika i stan, mycket mera orkade vi faktiskt inte. Hon va lika trött som jag om inte mer. Orkar inte ta mig någonstans ikväll iheller, blir film och fylla i massa papper till jobbet istället. Kan behövas det också.

Imorgon e det iallafall utflykt med jobbet, då kanske tiden går lite snabbare. Kvällen imorgon blir det iallafall mys med Rickard, vilket jag verkligen ser fram emot. Alltid lika upp piggande att träffa denna killen som har all energi i världen. Och ja för er som undrat. Det är Rickard som är min Mr. R :)




Svensk lapphund !!


Tålamod är allt som krävs.

Helgens plan var egentligen att jag och nicole skulle åkt upp till Halmstad, men efter allt som hänt den senaste tiden och efter en jobbig vecka på jobbet kände jag helt enkelt att jag inte ville åka upp, det var inte en hård fest helg jag behövde utan en lugnare helg med vännerna. Nicole blev klart besviken och arg för detta. Jag hade som sagt lovat att vi skulle åka upp, men ibland måste man helt enkelt tänka på sig själv och inte på alla andra, som jag brukar göra annars. Och jag ångrar inte att jag inte åkte, det har varit en jättebra helg och jag har insett en hel del.
Tråkigt bara att Nicole och jag blev ovänner, men jag förstår henne på ett sätt, vill bara att hon ska förstå mig också.



Imorgon blir det ännu en jobb vecka, jobbar numera både som dagis fröken & personlig assistent (resurs). Just nu jobbar jag deltid men kommer snart gå upp till Heltid. Härligt att lönen kommer växa, men tråkigt med mindre fritid. Men ska jobba stenhårt hela hösten och sen vara ledig och resa i början av nästa år istället.


Längtar tills jag ska träffa Mr. R igen :)

   Melia de mar (Mallorca)


RSS 2.0