Easy

I onsdags var det utflyttningsfest hos philip & martin, lite segt i början, men sen kom alla igång & då blev det riktigt roligt. Toppen kväll så att säga, vissa av de andra drog vidare till Etage, men efter att ha jobbat i 10 timmar begav jag mig hem till sängen. Underbart.

Igår var det bara en lugn dag, cicci & markus kom hit en sväng. Perfect Match dom där två. Gillar verkligen honom.

Nu e det fredag, en ledig dag från jobbet, längesen. Nu ska jag dra till Halmstad och där möts vi upp av vännerna från Oslo. Kommer bli hur kul som helst verkligen. Älskar att gå ut där, nytt folk & allt. Hur bra som helst verkligen.

Nu blir det först lund en stund innan tåget går vid fyra.

På återseende :)



I bastun med Dag,Nisse,Hampe & Are :) ett bra tag sedan!!

Jobbar mer än jag ler

Haft en lång jobbdag idag också. Åkte vid 7 imorse och va hemma vid fem. Tog mig en power walk vid havet själv, riktigt skönt. Solen gassade och de blåste lagom mycket. Kunde inte begära mera faktiskt. Cicci kom på ett snabbt besök innan också. Sen fastnade jag vid Desperate Housewifes. avsnitt 24 är underbart. Ska se det snart igen !

Imorgon blir det också jobb. Har avslutning för de äldsta barnen imorgon, ganska sorligt ändå att dom ska sluta och sen kommer jag kanske aldrig se dom igen ?! Har ju mina favoritbarn bland de äldsta. Tråkigt men sant.

Ser fram emot Onsdag, då ska min älskade vän philip ha utflyttningsfest, så ska ta med töserna dit och fira att jag sen är ledig torsdag & fredag. På fredag hoppas jag på Halmstad, men annars blir det Middag med en gammal vän jag träffade i åre.

Nu kallar sängen på mig. Usch vilket tråkigt liv man har i jobb veckorna.

Förhållanden utan krav ?

Suttit och disskuterat förhållanden med någon som betyder väldigt mycket för mig hela morgonen. Jag kallade honom toffel och han gjorde det väldigt klart för mig att de var det sista han va, han har haft 10 förhållanden dom senaste sex åren ? förhållandetypen tänker man då? Nä, jag ställer frågan "varför har du flickvän" svaret kom : det kán vara nice ibland. Jag gör som jag vill och har alltid gjort det, inget kan få mig att sluta ligga runt osv. Kan förstå att man vill ha ett kravlöst förhållande, det vill jag också ha. Men denna tjej måste vara helt bakom flötet som blir tillsammans med en kille som alltid varit såhär, trodde hon att hon skulle ändra honom ?

Konstigt nog blev jag sjukt lättad över att deras förhållande från hans sida inte är seriöst, för han och jag har haft något, något som kunde blivit mer, men en underbar sommar och höst hade vi. Du kommer alltid vara speciell för mig.

Sweet.

Inte bloggat på ett tag nu, så får väl uppdatera er om de senaste dagarna i mitt helt otroligt roliga & glamorösa liv.

Torsdag: Kom till jobbet med en inte alltför jobbig huvudvärk. I korta drag blev dagisets område omringat av poliser med k-pistar och maskerade män,man fick inte vara ute eftersom att männen som sköt poliserna i malmö befann sig i närheten och de skulle gripas. Men blev en skogsutflykt med mina kära barn. Insåg verkligen hur mycket jag kommer sakna Ellen,Johanna & Johan när dom ska börja förskoleklass. Finns inga underbarare barn.

Fredag: Kom till jobbet redan vid sex på morgonen, sjukt trött och det slutade med att jag somnade i en soffa tills min mobil började ringa, bara på att jobba. Slutade vid fem då jag drog hem till Nicole och började förfesta med henne tills de andra kom. Vid 12 drog vi oss till Crown i Malmö, massa folk, men kände inte för det. Jag och cicci drog efter någon timme och åt, Marcus hämtade oss och jag deckade hemma i min säng. Glad över att få sova.

Lördag: Riktigt sliten dag faktiskt, massa skit och inget kul som hänt, Men nu ska vi iallafall se Eurovision ikväll lite kompisar, min första dag på hur många månader som helst som jag ska vara vit och inte konsumera någon dricka, ganska skönt faktiskt. Behöver återhämta sig tills nästa veckas jobb och fönstertvättande. Men ska klä på mig nu och kila min väg.

Lägger upp lite bilder ifrån när mitt dagisbarn kom med sina 12 hundvalpar och hälsade på. Ge mig en sådan sötnos :)

  Här är Alfons  

Nästa vecka ska jag på "jobbintervju", underbart om man får fast jobb nu!

Fredag

Hyfsat skön dag på jobbet idag faktiskt ! Började dagen med sångstund & lek ute. Sen var det rast & sen satt jag resten av tiden och gjorde ansiktsmålningar på barnen, Ja dom var söta. Men strunt samma, lite löst snack bara.

Ikväll blir det förfest I V.T hos Trev, sen vidare till skåneturen,hipp,koi & Slagt, alltså en riktig klubbrunda, Med ingen mindre än Johanna. Denna helgen är en Alex & johanna helg. Längesen som fan. Men jag älskar dom :) Garanterat lyckat & galet. Precis vad jag kände för idag :)


Snart kommer skäggiga damen, ner med vinet & in i bilen! Puss

tragiskt...

Dom hade något som inte många hade, det där lilla extra. Det e jag säker på.
Dom älskade varandra och skulle aldrig såra varandra, dom va verkligen varandras allt. Utan tvekan var det så.
Hon klarade sig inte utan uppmärksamheten från honom, och därför vred hon på sanningen, för att få detta
Hon övergav förhållandet, för att han skulle komma springande efter henne, vilket han gjorde, många tårar föll den kvällen.
Dom sågs efter all stress, det var underbart. Han berättade hur mycket han älskade henne, han hade aldrig känt så förr
Han ville att hon skulle stanna hemma, så dom verkligen kunde lösa allt mellan sig. Men hon åkte iväg, åkte till någon
Någon han var svartsjuk på, han skrev ett sms " jag är över kär i dig, lämna mig inte, gör inte såhär"
Hon kom hem, började bråka med honom direkt, och drog upp denne "någon", de slutade med ångest. Hon anklagade honom för saker som inte var sanna, fast att hon visste att han aldrig varit otrogen med henne
Det blev Måndag, hon skrev " älskar du mig?" svaret kom " Ja det gör jag, men " Hon föll i tårar, ångesten kom.
Det blev Onsdag, dom träffades, dom sa hur mycket dom älskade varandra, och tårarna föll.
Han sa " jag älskar dig över allt annat och jag klarar mig inte utan dig, men jag klarar inte av att du inte kan lita på mig, jag har varit en idiot och förstörde det från början.
Dom lämnade varandra, och hon vände sig om hela vägen, och där stod han 50 meter bort, och tittade på henne och bara grät, tårarna strömmde ner för hans kinder, Men hon sprang inte tillbaks. Varför gjorde hon inte det?

Hon åkte på semester, det kom sms " Jag har inte glömt dig, och även om jag inte vill, så måste jag gå vidare" Tårar föll. Samtal ringdes.

Dom träffades i September, och ord som " Jag tänker fortfarande på dig, du har gjort allt för mig, förlåt för allt jag gjort mot dig" Tårarna kom, men hon kunde inte visa dom, hon ville bara vara stark och visa att hon kunde klara sig utan honom.

Detta är en tragisk kärlekshistoria, och tårarna rinner fortfarande i just denna stund....

Allääx

Hur många gånger har du varit kär? Två ggr, fast bara den ena var på riktigt

Favoritgodis: gott & blandat

Vill bli när du var liten: Journalist & skådespelare

När fick du din första kyss: Jag var 12, och det var inte alls som jag tänkt mig

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? En i "inne-gänget" skolkade för att kunna se våra bästa år

Vad är du beroende av?

Dagens roligaste händelse:

Dagens tråkigaste händelse: ..

Dagens humör: Sjukt sliten & trött, men cicci ska snart pigga upp mig

Vilka tv-program följer du? Robinson, Entourage,Desperate housewifes & gossip gril

Vad gillar du mest med dig själv? Mina ögon

Vad gillar du minst? Min kropp

Vad är det roligaste du vet? att umgås med mina vänner

Har du något motto? ähh vi kör igen

Hemlig hobby? Lösa korsord

Något vi inte vet om dig? Det värsta jag vet är killar med svarta strumpr

Vad ångrar du? Att jag sabbade allt mellan mig & någon förra året

Vad önskar du? Att jag fick ett top jobb & fick flytta utomlands

Vad klarar du inte dig utan? Min mobil & orgasm (drinken)

Vad gör du helst en vardag? Shoppar

Vad gör du helst en lördagskväll? En ordentlig utekväll

Vad har du mest av i din garderob? Jeans & linnen

Drömjobb? Miljonär ( skrapa i tv4, sen inte behöva göra ngt alls)


Nej nu blir de mys med la cecilia & twilight. ännu en jobb dag imorgon. USCH!!


Onsdag-Måndag

I onsdags va det jobb till halv fem, sen var det raka vägen hem för att fixa sig. Johanna kom och hämtade mig och cicci, och det blev middag på Wraphouse innan kvalborg på Myntha. Va hur mycket folk som helst och riktigt bra drag. Men blev en lugn kväll för mig iallafall. Va ganska trött efter jobbet.

Torsdagen började dagen med solning och grillning, hur bra som helst. Vid sju tog vi en sväng inom Lund och mötte upp Johanna. Sen bar det av till Malmö. Förfest osv innan Ministry. Drog till slagt vid 12, och det var sjukt bra drag där. Allt va bra tills jag skadade mig och då kändes inte kvällen så värst lyckad längre. Blev Taxi hem med cicci. Någon gång på små timmarna.

Fredag: Bakismat med cicci på krogen. Underbart väder. Träffade sen Nicole, och hon va hur pigg som helst. Alltså blev det utgång igen. blev slagt, där vi mötte upp Johan & Marco, men de va ett skämt. Kanske 50 personer påslagt. Max.
Drog till båten där de va bra drag, men dom hade såklart stängt insläppet. Så blev Crown, hade hur kul som helst. Sen va Bk ett måste. Landade i min säng halv 6 och då var jag helt slut.

Tre riktigt bra dagar. Men hade behövt en längre helg för att ta igen mig. Men de behöver jag alltid.

Nu sitterr jag iallafall på Jobbet, börjar inte förens om en halv timme, så är ganska lugnt just nu. Men har som vanligt den där jobb ångesten. Trivs inte alls med att jobba här. Och nu e de jobb nästan varje dag. Känns inge vidare alls. Slutar halv 4 idag ! Sen blir de hem till sängen direkt . Usch!

Vill tacka M. för ett uppmuntrande sms jag fick igår. Det värmde verkligen och jag behövde det mer än något.

RSS 2.0