Jai Ho

I fredags drog jag direkt till tåget efter att jag slutat jobba. Åkte över till köpenhamn med Nicole där vi mötte upp dag & sven, började med en jättemysig middag på Herrford Steakhouse. Efter det begav vi oss till de nya hotellet 27, där vi provade den nya icebar, allting var gjort av is och det var verkligen en upplevelse och goda drinkar hade dom också. Började dock frysa trots eskimå dräkterna man fick ha på sig. Gick till en mysig lounge där vi tog några drinkar, sen begav vi oss vidare till deras hotell där det blev mycket skratt & även bad. Väldigt trevlig kväll.

Idag var jag och nikki på Center syd där vi handlade tält och så inför midsommar som ska firas i Smögen, med vännerna från Oslo. Köpte också ett myslinne, en bikini, underkläder, vanligt linne, party linne, strand shorts med matchande bikini, fast några av dessa sakerna får jag inte förens imorgon, eftersom att det e nicoles bror som fixat dom :)

Nu blir det sängen. Jobbar till halv 4 imorgon, sen ska jag möta upp emilie och så ska vi bege oss till Malmö där vi ska kolla in hennes stalker och sen blir det fika i Daniellas nya lägenhet :) underbar dag alltså. Alltid lika kul när man träffar dessa två töser!

Studenter igår. "studentdisc"

Dagen igår började med snabb shopping i Lund, köpte inget speciellt eftersom att de var studentpresent jag var ute efter. Mötte upp Emsan vid halv 6, och eftersom att vi inte hunnit till ebbas & jessicas flak, fick vi promenera runt en sväng istället tills alla de andra åkt klart, var verkligen nostalgi igår från sin egna student förra året. Det roligaste var att åka flak, så de va synd man missa det igår. 

Hade iallafall en riktigt lyckad kväll både hos Ebba & Jessica, där man träffa gamla klasskompiar och så. Ingen av oss ville åka hem egentligen, men skulle ju jobba idag så man hade ju inget val.

Idag blir det jobb till 4 eller 5, kommer inte alls ihåg vilken tid. Och efter det blir det student antar jag. Om man inte är helt slut, vilket jag känner att jag är nu.

Imorgon blir det också jobb, men direkt efter jobbet drar jag och Nikki över sundet för att träffa kompisar från Oslo :)

Skulle egentligen ha behövt gå upp ur sängen redan men det är så himla skönt och halvt snoozza.

åååååhhh emsan chooooocklad muuums :)

Glömt blogga.

Har klagats på att jag inte bloggat på ett tag. Faktiskt inte ens tänkt på det. Känns som att nu innan sommaren går det mesta på rutin, under veckorna har jag mitt jobb på dagis som varvas med att träffa vännerna. Och under helgerna försöker jag vila upp mig, vilket aldrig går eftersom att det aldrig lyckas bli en vit helg. Men det finns väl sina orsaker till det. Men kanske nästa helg? (säger jag varje vecka)

Student vecka nu, kan inte fatta att det är ett helt år sedan jag sprang ut på trappan och det var mitt livs bästa dag. Allting var lyckat, förutom när cicci glömde sitt pass när vi skulle till tengan. Men de ordnade sig. Hur som helst var dagen underbar. Och det är verkligen ett minne för livet. Jag kommer nog alltid minnas studenten som både lycklig och känslig. Under denn tiden jag började förlora min älskade, vilket tagit hårt på mig, vilket det också fortfarande gör.

trodde jag skulle få ha "sommarlov" denna sommaren utan jobb, bara njuta hela juli & augusti och resa med vännerna. Men idag ändrades det ganska snabbt. Fick veta att jag inte får semester förens i september. Ska jobba som personlig assistent på ett annat dagis till ett enda barn. Kommer jag att fixa det ? Tveker verkligen. Men kan inte tacka nej. Är i behov av pengar och det blir mycket pengar dom två månaderna. Försöker tänka att det  inte börjar förens om tre veckor. pust.

Men innan det nya jobbet börjar blir det lite resande inom Sverige iallafall. Till Midsommar blir det Smögen med Nikki,hampus,dag & deras 13 kompisar. Kommer säkert bli lyckat. Trots att de som känner mig vet att jag hatar naturen och allt som har med tält osv. att göra. Får överleva det. Nu låter det nog som att jag inte vill upp, men det vill jag absolut. Gör vad som på midsommar, bara den får firas med dessa vännerna. För då blir det garanterat lyckat. Cicci saknas dock. Men det tar vi igen när vi åker till sthlm helgen efter, Ska upp och bo hos en kompis från Bulgarien och sen träffa massa andra vänner och shoppa. Ska verkligen bli jätteskönt att komma iväg.


Just det. Måste tipsa om den nya serien som börjar på 5an på Sönda. Privileged, riktigt bra :) Kommer slå stort !!





Jag & Martin på The corner i Halmstad :)


RSS 2.0