Spirit

Inte skrivit på ett tag nu, men inte hänt något speciellt skrivvärt. Jobbar som vanligt, men har nu haft 2 lediga dagar, vilket uppskattades ordentligt, båda dagarna innebar massvis med shopping, underbart med löning.

Imorgon blir det jobb till halv 2, sen lund med cicci en stund. Efter det åker jag direkt till Malmö och möter upp Rickard, blir stan där jag ska fixa lite grejer & göra ett bankbesök. Sen ska vi möta upp Nikki & Max och äta på jensens och därefter blir det bio, Michael Jacksson filmen. Så det blir säkerligen en bra kväll, bästa sällskapet är det iallafall..!!


En vän från Stockholm som vi träffade genom vännerna från Oslo, har nyligen gått bort. Händelsen i sig är otroligt hemsk, han föll ner på spåret och strax därefter kom tåget, han hade alltså inte en chans. Christian har alltid varit väldigt positiv och han hörde ofta av sig med jobb förslag i sthlm till mig & nicole och ville verkligen ställa upp. Han var oerhört smart, och jag kommer ihåg hur djupa samtal vi hade den första gången vi träffades. Han var charmig och enormt social. Känns konstigt att han inte finns längre. Och jag sänder mina tankar till hans familj & vänner !!







Första dagen i Göteborg !! Nikki,Jag,Stian & Christian !

Onsdag 21/10-09

Jobbet idag gick snabbt, jobbade bara ett 4,5 timmars pass, som jag gör nästan varje onsdag. Ibland behöver man tidiga dagar också. Prövade tipsen jag fick igår om att man ska mötas på halva vägen, istället för att försöka få ner någon till sin egna nivå, så gick jag upp till hans nivå och det funkade faktiskt. & ja de e fortfarande jobbet jag pratar om.

Funderade innan idag på vad skönhet egentligen är? För många är det en viss typ av tjej, smal med mycket former. Men enligt mig är det helt fel. Skönhet ligger i betraktarens öga, tyvärr är det ju så att utsidan ger insidan en chans. Tråkigt ibland att det är så. För så borde det inte vara. Jag vet flera stycken som inte skulle räknas som någon skönhet eller 10 poängare hos killar, men dessa personer har utstrålning,karisma och är hur vackra som helst. Man borde egentligen ge alla en chans, oavsett utseende, för det är inte det som räknas i slutändan.




Mitt fina armband jag fick av R igår :)

Malmö

Dagen började inte alls bra idag, var orolig för flera saker och allting kändes surt. Men dagen slutade mycket bättre. Spenderat dagen med Rickard i Malmö, gått på stan,fikat & annat. Lika mysigt som alltid !! Så han gjorde att hela dagen blev så mycket bättre!! Fick också jättefina presenter som jag e jätteglad för. Tack raring!!



på krigsstigen

Jag blir fan aldrig förvånad. Människor man tror det alldra bästa om visar sig alltid vara motsatsen. Dom tjatar om ärlighet dit och ärlighet dit, " det viktigaste som finns", Ja men om ni då tycker det, varför är ni inte ärliga själv då? Och man får alltid veta det när det nästan är för sent... Så är det denna gången också, fan vad jag är besviken, arg och allmänt på krigsstigen. Denna gången är det inte något skitsnack det handlar om, utan om ett stort svek, som går emot allt personen sagt och tror på. Och om man inte tror på sig själv och det man säger, då är man ingenting i mina ögon. Du sjönk precis till botten och om du någonsin ska ta dig upp igen, ska du få kämpa, slita och bevisa. Svårt att tänka mig att du skulle göra det, hela du verkar plötsligt vara en lögn.. Vad har du mer ljugit om ? Ser verkligen fram emot att få konfrontera personen, detta kommer man inte undan.


DÖÖÖÖÖD ÅT SVIKARE !!!



på krigsstigen

Jag blir fan aldrig förvånad. Människor man tror det alldra bästa om visar sig alltid vara motsatsen. Dom tjatar om ärlighet dit och ärlighet dit, " det viktigaste som finns", Ja men om ni då tycker det, varför är ni inte ärliga själv då? Och man får alltid veta det när det nästan är för sent... Så är det denna gången också, fan vad jag är besviken, arg och allmänt på krigsstigen. Denna gången är det inte något skitsnack det handlar om, utan om ett stort svek, som går emot allt personen sagt och tror på. Och om man inte tror på sig själv och det man säger, då är man ingenting i mina ögon. Du sjönk precis till botten och om du någonsin ska ta dig upp igen, ska du få kämpa, slita och bevisa. Svårt att tänka mig att du skulle göra det, hela du verkar plötsligt vara en lögn.. Vad har du mer ljugit om ? Ser verkligen fram emot att få konfrontera personen, detta kommer man inte undan.


DÖÖÖÖÖD ÅT SVIKARE !!!



Dag 2

Spenderat även denna dagen på akuten, nya prover,röntgen m.m, men fortfarande inget tydligt svar på vad det är för fel på mig. Kan vara början till blindtarmsinflamation,kan vara allergi. Vet inget mer än jag gjorde igår när jag åkte in för första gången. Känner mig just nu bara dåsig och trött, kan bero på att jag inte ätit något på ett dygn. Nu ska jag försöka somna om igen, trots att smärtan har ökat.

usch bara tråkigt bloggande nu, ni får ta det för vad det är!!


Saknar Rickard också!!

akuten

Mår så himla dåligt just nu, började med en obeskrivlig smärta med kramper igår vid 6 tiden, då jag var helt säker på att jag skulle dö. Mötte upp Cicci & Nikki och ringde sjukvårds upplysningen, som sa att jag genast skulle åka in till akuten. Så mamma körde. Vid halv 3 tiden på natten blev jag utskriven igen, men jag har aldrig varit med om värre personal, dom var som yra höns och det hände ingenting och dom kunde inte förklara min smärta. Så nu ska tillbaks in till akuten för röntgen osv. Hoppas inte de blir lika hemskt som igår, jag är som sagt rädd för sjukhus.


Lovely

Började jobbet vid halv 10 idag, underbar tid eftersom att jag fick sluta redan 13.00. Så dagen gick snabbt och smärtfritt. Hade ändå bara en enda sak i mitt huvud hela dagen.
Tog bussen till Malmö där jag mötte upp Rickard och vi gick och lunchade på konst museet, supermysigt. Sen blev det en runda på stan och de avslutades med fika. Energin flödade och som vanligt gör han mig så himla glad. Så detta var en av de bästa dagarna på väldigt länge, för allt var.. Perfekt !! :)





Bild från gymnasiet !!

Its my life...

Dagen idag gick faktiskt ganska snabbt ändå, hade en bra dag på jobbet och jag uppskattar verkligen att jag får jobba där, trots att jag inte har utbildning. Blev stan efteråt med Nikki, inhandlade jobb kläder och käkade middag på Viggos. lika mysigt som alltid faktiskt. Nu degar jag mest i sängen, tänkte se klart 4 Johan Falk filmen, tycker dom är riktigt bra och skulle kunna se dom om och om igen.

Imorgon blir det jobb till 16.00 sen en sväng till Malmö för att inhandla present och kolla lite kläder, bara få tiden att gå helt enkelt. Längtar tills lönen kommer iallafall, kan jag ju säga. För just nu e mina pengar slut och ja, jag är världsbäst på att slösa, borde döpa om mig till "slösa" och cicci till "spara".

På onsdag slutar jag tidigt och då ska jag spendera dagen med Rickard, kommer bli supermysigt :) längtar !!


Haha supergammal bild, från högstadiet när vi spelade in en "mobbnings film"

aaaah

Varför ska folk alltid klanka ner på alla andra i sin omgivning ? Har ni tittat på er själva någon gång ? för inte fan är du någon ängel, ibland blir jag bara så jävla förbannad och det e jag just nu, inte på en person utan på två personer.. nääää fan





90210

Bara en dag till sen är det en efterlängtad helg på ingång. lever för dessa helgerna. Jobbet idag var hyffsat lugnt och direkt efter det blev det Center syd, köpte dock bara ett par klämmor. Inte fått tillgång till mitt kort ännu, störigt eftersom att jag endast har några få kronor kvar, hoppas det är fixat tills imorgon.
imorgon jobbar jag längre än vad jag skulle gjort, så det blir snabbt hem för dusch & fix sen blir det middag i Malmö med Cicci,Nikki,Emanuel,Thomas och Markus, sen blir det bowling! Kan nog bli en bra kväll faktiskt.

Nä nu ska jag se 90210 och äta !
 



Min kropp är i exstas

Dagens jobb och övriga aktiviteter är nu avklarade, hann även träffa Cicci & Nikki en stund efter jobb idag, var ett tag sedan, har ju stupat i säng varje kväll före halv 8. Men inte idag. Hade ett viktigt telefonsamtal idag som jag varit tvungen att vänta på. Och för en stund sedan kom det, bara goda nyheter, hela min kropp skriker av lycka och jag vill bara hoppa av lycka. Vad samtalet gällde kan jag dock inte berätta, bara för mina närmsta.

Imorgon kommer det vara en hel lugn dag på jobb, alla ska iväg på utflykt hela dagen och kvar på jobbet blir det jag och 5 ungar. Så imorgon känner jag ingen press, imorgon blir det nog bara roligt. Slutar också halv 3, inte haft någon tidig dag på ett tag nu, så det uppskattas. Så efter jobbet blir det en runda till center syd. För på fredag blir det middag och bowling på kvällen. Kan vara skönt med sådana kvällar också faktiskt, så länge man har kul sällskap så är allt roligt. Ska även försöka hinna fika med emilie innan dess, om jag får sluta tidigt på fredag :)


" So baby dont worry you are my only
You won’t be lonely, even if the sky is falling down "





Inkasso & Kronofogden

Det har pratats väldigt mycket om sms-lån och att många i min ålder lätt hamnar hos kronofogden pga detta, den senaste tiden. Har själv funderat väldigt mycket på det på sistone. Jag har också många gånger tänkt tanken att jag ska ta ett sånt lån när de varit något man velat köpa eller göra och lönen varit slut, men många gånger hindrat mig själv, och någon gång har jag testat men fått avslag.

Sedans jag slutade gymnasiet har jag jobbat varje månad och nästan alltid haft en lön ut på minst 8.000 kr vilket är väldigt mycket eftersom att jag varken betalar hem eller liknande, det enda jag betalar själv är mina mobiler och så. För ett tag sedan fick jag brev hem om att jag är skyldig försäkringskassan 3 000 kr för att jag fick för mycket underhållsbidrag utbetalt när jag gick i gymnasiet (får man när ens föräldrar är skilda).  Men igår fick jag ett nytt brev hem och där stod det :

" Vi har beslutat att avbryta indrivningen tills vidare eftersom du för närvarande bedöms sakna ekonomisk möjlighet att betala din skuld "

Ganska skönt tyckte jag, men samtidigt väldigt märkligt eftersom att jag ändå har en hyffsad inkomst. Och det konstiga e att jag kan inte betala 3000 kr till försäkringskassan men jag kan ta avbetalning på mobiler/kameror osv. Förra veckan köpte jag ny kamera och för att kunna göra detta i affären var jag tvungen att ordna ett kreditkort, så då fick jag ju göra detta, och jag kan själv höja krediten när jag vill och hur mycket jag vill, detta får man göra ? men man räknas inte som att man har ekonomiska möjligheter ? Inte konstigt att folk hamnar hos Inkasso och kronofogden, det e ju alldeles för lätt att fixa ett kreditkort... Om jag ses som säker på att betala dessa avbetalningar och ha så mycket kredit, borde jag då inte ses som någon som kan betala tillbaks underhållsbidraget ? Jo det tycker jag....




Borde varit vampyr istället...

Ibland blir man bara så jäkla irriterad på att när man väl är ledig och är uppe halva nätterna då vaknar man ändå vid 8 nästa morgon och är super pigg, men när man ska jobba och tvingar sig i säng vid 10 då e man tröttare när man vaknar än när man gick och la sig. Igår skulle jag testa hur utgången blev om jag gick och la mig lite tidigare, somnade innan klockan var 19.30 och vid 02.20 vaknade jag hur pigg som helst, lyckades dock somna om, men nu när jag vaknade vid 6, var huvudvärken där.. så hur ska man eg. göra för att vakna pigg ??

Nä nu ska jag försöka dra mig ur sängen, börjar vid 9.. usch..



(Bilden är väl en sådär 2-3 år gammal)

Pepp

I fredags var det jobb för hela slanten, dan gick ganska snabbt eftersom jag slapp vara ute hela eftermiddagen, sånt uppskattas verkligen en fredag när regnet öser ner. Blev snabbt hem för att göra sig i ordning, och vid 19.00 mötte jag upp både Emilie och Carro i malmö, och vi begav oss till Danni. Hon hade lagat supergod mat till oss, så de blev middag & en massa skvaller. Bra start på en utgång. Vid 9 rullade även Oscar med vänner in, och vid 12 tiden begav vi oss till båten. Allt jag kan säga är att kvällen var superlyckad och ska snarast möjligt göras om med samma folk !!

Igår var dagen hyffsat lugn, blev ett besök på Nova där det köptes 4 par nya skor, skor till alla väder rättare sagt. Även lite grejer till jobbet ordnades, skönt. så slipper man tänka mera på det.
Ems ville ha med mig på gay klubb igår, men efter en del fundering beslöt jag mig för att stanna hemma, vädret gjorde mig inte speciellt taggad och huvudet värkte sen kvällen innan.

Nu ska jag fortsätta sortera min garderob. skriver senare !!



favoriterna !

Fler bilder kommer senare !


Korten på borden eller skitsnack ?

Det finns en tjej i min umgängeskrets, vi kan kalla henne "Sara". Sara är en tjej som ofta säger att hon ska bli känd på ett eller annat sätt, det kvittar hur. Hon har inte båda fötterna på jorden enligt många. Men det jag tycker är så konstigt, denna tjejen har gjort det mesta, spridit rykten,snackat otroligt mycket skit, legat med alla som varit "lite över de vanliga". Nu kommer vi till det jag ofta frågar mig själv, en person som Sara, det är många som hela tiden maler på om hur illa de tycker om henne, eller om vilken falsk person hon är, men när Sara väl är med är dom så överdrivet trevliga mot henne och rentutav fjäskar och kysser hennes fötter, hur kan det vara så ?  är det helt enkelt så att man inte står för det man tycker ? Eller att man bara pratar skit om henne för sakens skull ?
Jag tror att vi alla är en "Sara", folk är trevliga mot en och låtsas tycka om en, men sen när man inte är där, då pratas det skit om en för fullt, inte av alla, men av flera stycken säkert. Om man ogillar en person eller har en åsikt om vad personen gör eller tycker, lägg då korten på bordet istället för att gå bakom ryggen. Stämmer inte detta ? Har varit med om det flera gånger, och varje gång undrar jag, varför låtsas dom vara trevliga ? då måste dom endå känna att de finns något dom vill få ut av en..

Jag har varit med om att personer pratat skit om mig och spridit rykten, men när man konfronterat dom, då kan dom aldrig erkänna, dom lägger istället över skulden på någon annan, men egentligen vem bryr sig om han legat med henne? eller hon med honom ? (exempel på saker som gärna sprids) man får väll göra vad man vill så länge man själv mår bra av det, och inte sårar andra....




Missing you

Såja idag mår jag mycket bättre, vad var det jag sa? på fredag skulle jag vara frisk. Så imorgon blir det jobb för mig mellan 9-16.30 hoppas på att tiden rusar iväg och att jag får komma hem snabbt, har ganska stressigt eftersom att jag ska vara i Malmö kl.19.00 för middag hos Daniella.
Idag blev det en runda till Center syd med Martina,Cicci & Nikki, blev lunch och lite shopping, tråkigt denna månaden eftersom att jag knappt fick någon lön alls, och jag som har så svårt att hålla i pengarna ? Hur ska det gå.. Bästa köpet idag var iallafall min nya kamera, dom två senaste blev stulna under sommaren så det var på tiden med en ny.

Köpte detta :

   

 

När jag får för mig att jag ska köpa något nytt så måste jag alltid ha det på direkten och jag kollar aldrig upp om saken är bra eller prisvärd, jag bara måste ha det. Så har det varit med alla dessa mobiler jag haft, köpt dom och sen har det gått någon vecka och då är jag inte nöjd längre. Så för nån vecka sedan fick jag ännu ett sånt här infall (ny mobil). Köpte en ny mobil, men för första gången någonsin är jag supernöjd och jag skulle inte byta bort den mot någon annan, detta är min 18 mobil och den är den bästa jag haft !!

Nä inget vettigt att skriva idag, som ni nog märker. Nu ska jag kolla klart Johan Falk filmen.


RSS 2.0