BFF <3

Hej alle!

Om du inte visste så har jag varit så cool att jag har knäckt ditt lösenord till din blogg, så jag kan skriva alla hemska saker om dig som folk vill veta ;) Nej nu va jag allt för rolig, fick ju lösenordet utav dig för jag e bäst <3

Tänkte bara berätta för alla hur underbar alle är för dom som inte vet.
Hon är verkligen en person som man verkligen ALLTID  kan lita på. Hon finns alltid där om man behöver snacka eller bara ta en cigg lixom.

Sen är det så jävla skönt att jag & alle är sjukt lika till sättet, vi gillar samma saker, gillar att göra random shit.

 

 

Jag kommer ihåg att i början hade vi verkligen inte bra kontakt utan då bara umgicks vi som "vanliga" människor. Men efter ett tag man umgåtts med dig så gillar man dig med och mer, och man lär känna dig hur du är som person. Shit det där lät lite lesbiskt men det e inte på det sättet jag menar, haha !!
Kommer ihåg vår första lilla "resa" som blev till Göteborg, där vi egentligen inte kände någon som vi skulle festa med. Men vi började dricka runt 12 och höll på hela dagen. Sen ringde jag en kille som jag bara hade snackat med på msn, men så vi mötte upp dom och festade satan med dom, blev riktikgt bra kväll.
Du är precis som mig att du gillar att börja dricka tidigt och hålla igång hela dagen för att få den perfekta fyllan.
Andra dagen i göteborg va vi duktikgt sugna på pizza så vi gick runt i hela jävla göteborg för att hitta en jävla pizzeria, men fy fan vad svårt det va.

Men till sist hittade vi en pizzewria precis vid vårt hotell, så vi hade gått förbi den. Pizza-blinda som vi e :P haha
Tittade in genom fönstret men så såg vi att de satt en massa killar där inne så vi bara "njaa ska vi vänta lite"
eftersom vi verkligen såg ut som skit, gårdagens smink & luktade sprit *mums*
Men till slut gick vi in och satte oss.. Sen började dom snacka lite med oss och vi bara fnittrade typ. Men sen bad dom oss sätta oss med dom, vi bara njaa vi sitter bra här. Men till slut satte vi oss där. Riktikgt riktikgt trevliga killar. Stian, Hampe, Christian, nisse och nån till :P
Sen la vi oss ute på marken med dom å bara degade. Sen ville dom vi skulle komma å festa med dom på deras hotell, så vi bara ja men de e väl klart. Men så ville dom ha något av oss så att dom skulle veta att vi skulle komma. Så vi gav dom en lite sak, sen blev det fest på deras hotell. Byte nummer å sånt med dom. Kanon killar.


Efter den resan snackade vi med hampe på sms å lite så.. Så helgen  efter så stack vi till Oslo och träffade hampus & stian igen. Så va där en helg och bodde på lyxhotell och hade sjukt jävla roligt.
Olso va riktikgt niice. Bocka skägg ;)


Sen en annan resa som man verkligen INTE kan glömma, det va halmstad böhmarna helgen. Under påsken så jääävla underbar helg. En bandy tunnering som gick i hamlstad. Så betalade man typ 200 kr så fick man varsin tröja & hur mycket öl som helst. Och jag älskar ju verkligen öl, så deet slank ner som vatten ;)
Dock gillade inte Alle öl, men hon va stark och drack det ändå! duktikgt flicka ;D
På kvällen blev det en massa mer öl fest på topsviten på hotellet, svin skoj. Sen blev det utgång.
Dagen efter va det bastu hela dagen och en massa öl, sen skulle lite av folket på påskmidda, medans vi stannade kvar och fortsatte att dricka och pumpade musik på rummet. En bra utgång den kvällen oxå ;)
Vi har träffat så många nya människor som e så fruktqansvärt underbara. Dom vi fortfarande håller kontakten med som vi gträffat så random är ju, Hampus, dag, dana, nisse & fredrik. Kanon killar.



Efter den resan tog vi en lite lite paus från vårt farande runt om i sverige. Men det har oxå blivit lite små trippar till halmstad för we LOVE halmstad.


& inte på tal om smögen midsommar 2009 - UNDERBART!
Den midsommar är en helg man sent kommer att glöma.. Jag, alle, dag, hampe och kristofer som bara va ett jävla sär. Men man kunde skratta åt honom som fan.  Ja han stavar bara med ett F för han e mongo
(elden är 1000 meter bort) då säger kristofer "Nej sluta släcka elden, min bil kan sprängas"
OMG - sa vi bara.


Jag bara älskar alle för den hon är. Vi är samtidigt sjukt lika till sättet men samtidigt duktigt olika.
Jag är tex, sjukt envis och mer bestämd och flipp än vad hon är.
Medans alle är, med ladback, lite blyg men samtidigt bra på att förklara.

Så det e nog just därför jag tror att vi funkar så jävla bra tillsammans för att vi är så olika så att vi matchar varandra på något sätt, så vi blir helt underbara. Eftersom vi har allt som man ska ha!

Alle är en sjukt underbar människa, och vi ska gifta oss när vi blir stora :)
Hon är perfekt, hon är allt en vän ska vara.


Älskar dig Alexandra, du är min bästa vän för alltid // Nicole a.k.a as





 

 

 

 

 

 

 

 













Helgen

Har ju som dom flesta redan vet, varit arbetslös i tre veckor nu, sen jag slutade som personlig assistent, Trodde inte att jag skulle få något mera jobb de kommande månaderna. Men fått veta nu att jag fått ett vikariat på mitt gammla dagis, fast på en annan avdelning. Är bara 75 % men det passar mig perfekt, tänkte nämligen plugga lite enskilda kurser också.

Helgen har iallafall varit jättebra, I fredags blev det en sväng på stan med Nikki & Cicci innan jag hade en super mysig date med R :) Vi vände kvällen till något bra efter det som hänt, vilket känns väldigt skönt.

Och igår var jag & nikki ute och fottade Hipp,skeppsbron,Buddha och Etage, så kvällen var verkligen lyckad.

Nu ska jag fixa med lite saker och sen dra med tjejerna ut och gå en sväng.



Your Winter

Längesen man skrev något här nu, så nu när jag har lite tid över får jag helt enkelt kasta in ett inlägg.

Äntligen har jag iallafall semester och det känns hur bra som helst, speciellt eftersom att jag jobbat nästan varje dag sen jag tog studenten förra året. Men nu blir det en ganska lugn höst för mig, ska ta tag i en del saker och kanske resa lite också. Vill ju till Thailand i vinter, men även Åre över nyår. Men får helt se hur det blir med det.

Så vad är nytt ? Umgåtts mycket med vännerna nu den senaste tiden, dom får en alltid på bra humör. Men har också börjat träffa en Mr. X (får han vara ett tag till) som är en riktigt bra kille och jag trivs verkligen i hans sällskap. Så det känns faktiskt jättebra just nu.!

Nä nu ska jag fixa lite hemma, sen äta middag hos familjen bengtsson. Och ikväll blir det utgång, det är ju måndag och då gäller etage såklart.



Gammal bild från förra året när cicci fyllde  19 !

RSS 2.0